Buscador de libros

Busqueda avanzada
Això, els grans no ho fan: portada
  • N° páginas : 40
  • Medidas: 254 x 203 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Això, els grans no ho fan CALI / CHAUD

Un divertidíssim llibre, un munt de coses que els grans “MAI FAN”.

Editorial:
Traductor:
Marta Morros
Ilustrador:
Benjamin Chaud
Colección:
CATALAN
Materias:
EDUCACION INFANTIL; DE 4 A 8 AÑOS; MATERIAL COMPLEMENTARIO BIB.DE AULA; LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL;
ISBN:
978-84-17673-31-4
EAN:
9788417673314
Precio:
15.29 €
Precio con IVA:
15.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Els grans mai criden, no diuen paraulotes, no fan paranys, no s'obliden les coses, no tiren la culpa als altres d'alguna cosa que van fer ells, no arriben tard… Potser diuen als nens que no facin certes coses que ells SÍ QUE fan?

Autor: Cali, Davide (CAT)

Autor de referència internacional en la literatura infantil i juvenil, va començar la seva carrera el 1994 com a escriptor de dibuixos per a la revista italiana Linus. Escriu també sota el pseudònim de Taro Miyazawa and Daikon. Actualment viu a Gènova, Itàlia. Els seus àlbums il·lustrats i novel·les gràfiques han estat publicats en més de vint països i s'han traduït en nombroses llengües. Ha rebut premis tan importants com el Belgium Libbylit Award, el Bologna Ragazzi Special Award o el Premi SNCF de França.

Autor: Chaud, Benjamin (CAT)

Nascut el 1975 a Briançon, els Alts Alps, es trasllada a París per estudiar Arts Aplicades, i anys més tard a Estrasburg on estudia Arts Decoratives amb Claude Lapointe. En la seva prolífica carrera com a il·lustrador destaca la creació de personatges infantils tan entranyables com Pomelo. No he hecho los deberes porque... és el seu primer llibre amb NubeOcho Edicions i Pepa Montano Editora.