Buscador de libros

Busqueda avanzada
Artificialitis: portada
  • N° páginas : 174
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Artificialitis [Próxima aparición] MICO, JOSEP LLUIS

Què els passa pel cap als malalts de la intel·ligència artificial

Editorial:
Colección:
FORA DE COL·LECCIO
Materia BIC:
SOCIEDAD Y CULTURA: GENERAL
Materia BIC:
INFORMÁTICA: CUESTIONES GENERALES
ISBN:
978-84-19571-36-6
EAN:
9788419571366
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €
Aparición:
02/09/2024

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Artificialitis no va en contra de la intel·ligència artificial. En absolut! Aquesta eina, fonamental en la cinquena revolució industrial, és indispensable en gairebé totes les dimensions de les nostres vides. Per tant, la lectura és positiva, i la interpretació, favorable… però al mateix temps crítica. Això fa que aquest llibre sigui diferent dels que celebren les excel·lències del suposat miracle digital i també dels que n’ofereixen una visió catastrofista.

Josep Lluís Micó retrata les persones que han convertit la intel·ligència artificial en un talismà per solucionar qualsevol problema del present i del futur, sovint sense saber en què consisteixen aquests sistemes o sense valorar els perills que comporten. Són els «malalts d’artificialitis», i per descriure’ls el catedràtic de Periodisme es basa en una abundant documentació, nombroses entrevistes i experiències pròpies i del seu entorn.

Autor: Micó, Josep Lluís

Josep Lluís Micó (la Font de la Figuera, 1974) és catedràtic de la Universitat Ramon Llull. Col·labora amb mitjans de comunicació com La Vanguardia o RNE-Ràdio 4, sobre tecnologies, gèneres i formats com el nou reporterisme, la investigació i la visualització de dades, la gamificació, el brand journalism, les xarxes socials o l’aprenentatge automàtic. Ha participat en projectes de recerca amb gegants digitals com Google o Facebook i ha obtingut premis i reconeixements, tant nacionals com internacionals, d’assaig i articulisme.


Otras imágenes del libro