Buscador de libros

Busqueda avanzada
Atrapats a la feina: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 180
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 300 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Atrapats a la feina HORGAN, AMELIA

«Una exposició brillant i mordaç de les mentides que sustenten el treball», Owen Jones, autor de 'Chavs'.

Editorial:
Traductor:
Miquel Sorribas
Ilustrador:
Münster Studio
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Sociología del trabajo y el esfuerzo
Edad recomendada:
Para lectores emergentes/principiantes/incipientes (adultos)
ISBN:
978-84-18705-35-9
EAN:
9788418705359
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

«Tot esforç té la seva recompensa». Així de simple. Així de clar. I així de fals, com a mínim per a la majoria de nosaltres. Si aquestes idees no han estat mai certes, les velles promeses de la meritocràcia liberal ja fa temps que es van esfumar. Avui dia, estudiar de valent ja no és garantia de tenir una feina estable i ben remunerada en un futur. Lluny de portar-nos a l’estabilitat i la realització personal, el treball ens ofereix precarietat, ansietat i alienació.

 

El nostre dia a dia gira al voltant de la feina, de la nostra jornada laboral. Ens organitza la vida i ens condiciona l’existència. Per què destinem tan poc temps a pensar quin paper volem que tingui el treball a les nostres vides? Com és que sembla que no hi hagi una altra manera de viure que donant la majoria del temps, energia i salut a la feina? I sobretot, com aconsegueix el capitalisme que ho visquem amb total normalitat, com si fos l'ordre natural de les coses?

 

Amelia Horgan ens ajuda a obrir escletxes d'esperança per capgirar aquest escenari. Des d’estratègies quotidianes de resistència als abusos de la patronal fins a propostes d’organització col·lectiva, Atrapats a la feina és un assaig fresc i àgil que ens farà veure el treball des d'una nova perspectiva, ens ajudarà a descarregar el pes de la responsabilitat, empoderar-nos per deixar de fer hores extra o deixar de suportar les collonades de l'idiota del nostre cap. En definitiva, ens ajuda a imaginar un món on treballar no sigui un calvari quotidià i dibuixa les alternatives per les quals val la pena lluitar.

Autor: Horgan, Amelia

Amelia Horgan és escriptora i investigadora. Ha col·laborat en diversos mitjans com ara Tribune, TheGuardian i VICE.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro