Buscador de libros

Busqueda avanzada
BIG BANG BEETHOVEN: portada
  • N° páginas : 36
  • Medidas: 250 x 250 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

BIG BANG BEETHOVEN CANADELL,GEMMA

Aquest llibre ple de recursos i activitats educatives preten descobrir la música i la personalitat de Beethoven, el més gran, explosiu i revolucionari músic de sempre.

Editorial:
Colección:
MUSICA
Materias:
LIBRO DIDACTICO;
Materia BIC:
Artistas, monografías sobre el arte
ISBN:
978-84-947412-8-9
EAN:
9788494741289
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Aquest llibre ple de recursos i activitats educatives preten descobrir la música i la personalitat de Beethoven, el més gran, explosiu i revolucionari músic de tots els temps.

 

Creat per el Departament Educatiu del Palau de la Música Catalana a partir del espectacle concert familiar del matéix nóm que és celebra anualment dins del cicle “Concerts familiars al Palau”, es un llibre amb 22 tematiques, jocs i recursos educatius per gaudir oi coneixer l´obra del gran compositor.

 

Entre els fragments seleccionats trobareu fragments originals d´obres de Beethoven adaptades per a orquestra de cambra i versions lliures creades expressament per a l´ocasió.

 

Cada tema musical intenta trasladar el lector a un momento clau de la vida de Beethoven i al matéix temps pretén introduir diferents aspectes i continguts propis del llenguatge musical d´una forma lúdica i divertida.

L´objectiu és que l´infant descobreixi el plaer d´escoltar música a partir d´un procés d´aprenentatge vivencial que fomenti el desenvolupament integral de la persona.

 

Sota la direcció del músic i compositor Eduard Iniesta i de la pedagoga Gemma Canadell.

 

El llibre conté codis de descarrega de les 22 obres i capitols musicals.

Autor: Canadell, Gemma

Gemma Canadell es la Directora de Márqueting y Comunicación de la programación del Teatro L'Atlàntida de Vic y de el EMVIC y Responsable de la programación del Servicio Educativo del Palau de La Musica Catalana


Otras imágenes del libro