Buscador de libros

Busqueda avanzada
Bla-bla-bla. El mite del capitalisme ecològic: portada
  • N° páginas : 225
  • Medidas: 210 x 140 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación:
Descargar Ficha Enviar Ficha

Bla-bla-bla. El mite del capitalisme ecològic [Próxima aparición] PAJARES, MIGUEL

Una denúncia de mentides com la neutralització d’emissions i el zero net que demanen construir una alternativa econòmica basada en el decreixement sostenible.

Editorial:
Traductor:
Lídia Bayona
Colección:
CICLOGENESI
Materia BIC:
Pensamiento e ideología ecologista
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 14 años
ISBN:
978-84-19206-10-7
EAN:
9788419206107
Precio:
21.06 €
Precio con IVA:
21.90 €
Aparición:
26/08/2024

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Greta Thunberg va acusar de «bla-bla-bla» a governs i corporacions per les seves polítiques davant l'emergència climàtica. Exagerava o realment es tracta de gestos buits que només serveixen per neutralizar la lluita ciutadana?


Aquest llibre dona resposta a la pregunta, esmicolant els mites del capitalisme ecològic i del creixement sostenible junt amb altres mentides del greenwashing empresarial com la neutralització d’emissions o el zero-net. Pel camí, dibuixa alternatives per pal·liar la crisi climàtica i garantir el futur del nostre planeta abans que arribem a un punt de no retorn. Alternatives que, en tot cas, passen per refer les polítiques migratòries, així com per la construcció d'una globalitat basada en la cooperació solidària i el recolzament mutu. En definitiva, el salt d’un món capitalista dominat pel creixement exponencial i l’explotació dels cossos i de la natura regit per l’heteropatriarcat, a un altre basat en la justícia social.


Autor: Pajares, Miguel

Miguel Pajares és llicenciat en Ciències Biològiques i doctor en Antropologia Social. És també membre investigador de el Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Social, adscrit a el Departament d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona, on també participa en l’elaboració d’estudis europeus per al European Social Research Unit. Actualment és president de la Comissió Catalana d’ajuda al Refugiat. Ha estat impulsor d’altres associacions i va ser un dels responsables de SOS Racisme entre 1991 i 1996. Va dirigir l’estructura sindical dels CITE, Centres d’Informació per a Treballadors Estrangers, entre 1996 i 2000. Va ser també assessor extern del Comitè Econòmic i Social Europeu entre 2000 i 2012.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro