Buscador de libros

Busqueda avanzada
BLEDA I ROSA (Català): portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 376
  • Medidas: 300 x 240 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

BLEDA I ROSA (Català) DAHO / MARTIN

Catàleg d'exposició que se celebrarà en el Centre de Fotografia KBr. Fund. MAPFRE, Barcelona, del 26 de maig al 4 de setembre de 2022; posteriorment al Museu ICO

Editorial:
Colección:
CATALOGO DE EXPOSICION
Materia BIC:
Catálogos de exposiciones y colecciones específicas
Materia BIC:
Fotógrafos
ISBN:
978-84-9844-808-5
EAN:
9788498448085
Precio:
40.29 €
Precio con IVA:
41.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

María Bleda (Castelló, 1969) i José María Rosa (Albacete, 1970) es compten entre els artistes de la seva generació que han abordat amb major atenció les complexitats que envolten la noció de paisatge des de l'àmbit de la fotografia contemporània. Al llarg de tres dècades i a través d'ambicioses recerques desenvolupades en diversos països, han dut a terme una de les exploracions més intenses i rigoroses entorn dels vincles que imbriquen imatge, territori i memòria.


Aquesta exposició retrospectiva recorre la seva trajectòria reunint per primera vegada el conjunt de la seva obra realitzada fins avui; una perspectiva excepcional tenint en compte l'extensió de les seves sèries i el marc temporal que abasten. La mostra, que es presenta com una instal·lació site-specific, permet aprofundir en el calat de la seva proposta artística alhora que configura nous camps d'anàlisis en els àmbits temàtics presents en la seva obra. En aquest sentit, la mostra circumscriu els grans eixos discursius del seu treball, entre els quals destaquen la dialèctica entre paisatge i territori, així com la narrativitat de les imatges en relació amb els relats històrics i l'experiència personal.

Autor: Dahó, Marta

.

Autor: Martín, Alberto

.

Autor: Soto Calderón, Andrea

.


Otras imágenes del libro