Buscador de libros

Busqueda avanzada
Bruixes, caça de bruixes i dones: portada
  • N° páginas : 108
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 200 gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

Bruixes, caça de bruixes i dones FEDERICI,SILVIA

Federici ha actualitzat el material del seu conegut llibre ‘Caliban i la bruixa’ i posa de relleu la resistència actual i les alternatives que construeixen les dones.

Editorial:
Traductor:
Marta Pera Cucurell
Colección:
ASSAIG
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
Materia BIC:
Feminismo y teoría feminista
ISBN:
978-84-16855-60-5
EAN:
9788416855605
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Estem presenciant un nou augment de la violència interpersonal i institucional contra les dones, incloses noves caces de bruixes. Aquest augment de la violència ha coincidit amb una expansió de les relacions socials capitalistes. En aquest nou treball, Federici revisa alguns dels temes principals de 'Caliban i la bruixa', examina les causes profundes d’aquests processos i descriu les conseqüències que tenen per a les dones afectades i per a les seves comunitats.

El treball de Federici proporciona noves formes per comprendre els mètodes amb què les dones resisteixen a la victimització i ofereix un poderós recordatori que reconstruir la memòria del passat és crucial per a les lluites del present.

Autor: Federici, Silvia

Silvia Federici (Parma, Itàlia, 1942) és una escriptora, professora i activista del moviment autònom i del feminisme de tradició marxista. És professora emèrita i Teaching Fellow a la Hofstra University, on és professora de ciències socials. Treballà com a professora a Nigèria durant molts anys, és també la cofundadora del Committee for Academic Freedom in Africa, i membre del Midnight Notes Collective.


Otras imágenes del libro