Buscador de libros

Busqueda avanzada
Capitalisme canibal: portada
  • N° páginas : 200
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Capitalisme canibal FRASER, NANCY

Una síntesi brillant de moltes de les contribucions revolucionàries de Fraser a una teoria marxista del capitalisme per al segle XXI, escrit d una manera bella.

Editorial:
Traductor:
Anna Llisterri
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Ciencias políticas y teoría
Edad recomendada:
Para lectores emergentes/principiantes/incipientes (adultos)
ISBN:
978-84-18705-55-7
EAN:
9788418705557
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El capital actualment canibalitza totes les esferes de la vida, devorant la riquesa de la natura i de les poblacions racialitzades, succionant la nostra capacitat de tenir cura els uns dels altres i consumint la pràctica política. En aquest volum urgent i argumentat amb solidesa, la destacada teòrica marxista feminista Nancy Fraser explora l’apetit voraç del capital, rastrejant-lo de punt crític en punt crític, des de la devastació ecològica al col·lapse de la democràcia, des de la violència racial fins a la devaluació del treball de cures. Tots aquests punts crítics arriben al punt culminant amb la covid-19 que, segons l’autora, pot ajudar-nos a concebre la resistència que ens cal per posar fi al frenesí alimentari.


El que ens cal, sosté, és un moviment socialista d’abast ampli que pugui reconèixer la rapacitat del capital i matar-lo d’inanició.

 

Nancy Fraser ha produït la teoria més elegant fins ara sobre el capitalisme a la nostra època, un capitalisme no en el sentit econòmic estricte, sinó un capitalisme en el sentit d’un omnívor total, un sistema que no pot parar de devorar-ho tot al seu voltant i destruir les vides de les persones i la natura. És teoria marxista per a la nostra època de crisi i, esperem-ho, l’hora de la veritat. – Andreas Malm, autor de Qui apagarà aquest incendi?


Una síntesi brillant de moltes de les contribucions revolucionàries de Fraser a una teoria marxista del capitalisme per al segle XXI, escrit amb bellesa. – Wolfgang Streeck, autor de How Will Capitalism End?

 

Fraser retrata com la opressió de gènere, la dominació racial i la destrucció ecològica no són incidentals en el capitalisme, sinó que hi estan inserides de manera estructural. – Rhoda Feng, The Nation

Autor: Fraser, Nancy

Nancy Fraser es profesora de Filosofía y Política en la New School for Social Research. Es co-autora Feminismo para el 99%, entre otros libros.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro