Buscador de libros

Busqueda avanzada
Catarsi Magazín 2: portada
  • N° páginas : 104
  • Medidas: 195 x 260 mm.
  • Peso: 100 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Catarsi Magazín 2 ARCAS / BACARDIT

Catarsi 2 s’articula al voltant de la idea de sobirania, des dels orígens teòrics del concepte fins a l'actualitat.

Editorial:
Ilustrador:
Clara Iris Ramos
Colección:
CATARSI MAGAZIN
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
ISBN:
978-84-16855-56-8
EAN:
9788416855568
Precio:
9.62 €
Precio con IVA:
10.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En el paradigma de la globalització i amb el poder cada cop més creixent de les grans multinacionals, especialment en les finances i la informació, val la pena plantejar-se sobre la capacitat dels Estats per a regular la vida social. Més enllà del seu mer aspecte burocràtico-repressiu, hem anat veient com des de l’Esquerra apareixien en les darreres dècades diverses hipòtesis en relació a com encarar la participació institucional i la lluita dins els aparells de l’Estat amb finalitats de transformació revolucionària.

Autor: Arcas, Oriol

Doctor en Arquitectura de Computadors i militant de Comunistes de Catalunya.

Autor: Bacardit, Júlia

Escriu reportatges i contes. Treballa de responsable de premsa a edicions 1984 i forma part del nucli dur de la revista de creació BRANCA.

Autor: Barquer, Arnau

Doctor en Història. Coordinador i membre del Comitè de redacció de Catarsi Magazín.

Autor: Berger, Gonzalo

Professor del TC-UPF i de la UOC. Doctor en Història i autor de diversos llibres, articles i monografies de recerca sobre la història contemporània d’Espanya i Catalunya.

Autor: Carné, Arnau

Editor de Tigre de Paper i traductor. Activista internacionalista i pel dret a l’habitatge.

Autor: Cassassas, David

Professor de Teoria social i política a la UB. Membre del Consell Editorial de la revista SinPermiso i de la Red Renta Básica.

Autor: Cumplido, Jordi

Llicenciat en Periodisme i Historia, i Master en Historia Contemporània. Especialitzat en els processos politics i socials a Europa de l'est i la dissolució de Iugoslàvia.

Autor: Fresnillo, Iolanda

Llicenciada en Sociologia. Consultora en polítiques econòmiques i de gènere. Ha participat a la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.

Autor: Goikoetxea, Jule

Professora de Ciències polítiques i investigadora de la International Gender Studies de la Universidad de Oxford. Editora de LISIPE.

Autor: Gordillo, Ivan

Economista, membre del seminari Taifa i co-autora del llibre Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme.

Autor: Idioate, Elena

Economista, membre del seminari Taifa i co-autora del llibre Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme.

Autor: Martínez-Cava, Julio

Llicenciat en Filosofia i investigador predoctoral a la Universitat de Barcelona. Membre del comitè de redacció de Sin Permiso.

Autor: Mundó, Jordi

Professor de filosofia moral i filosofia de les ciències socials a la Universitat de Barcelona. Autor de diversos llibres sobre filosofia, política i epistemologia de les ciències socials.

Autor: Noguera, Albert

Professor de Dret Constitucional a la Universitat de València. Va ser assessor de les assemblees constituents de Bolívia i l’Equador.

Autor: Padró, Roc

Enginyer forestal i professor associat UAB i a l'àrea d'ecologia i territori de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona. Participa de diversos moviments relacionats amb la sobirania alimentària i el moviment ecologista i és militant de l'esquerra independentista.

Autor: Roqueta, Marta

Analista feminista a mitjans catalans, especialista i investigadora en representacions de gènere, LGTBI, racialització i diversitat funcional a la cultura de masses.