Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ciutat morta: portada
  • N° páginas : 496
  • Medidas: 135 x 215 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ciutat morta STEVENS, SHANE

Jersey City, un lloc de la històrica immigració italiana, tan a prop de les llums de Manhattan, però lluny del seu esplendor, també és un paradís de la màfia.

Editorial:
Traductor:
Teresa Solana
Colección:
CRIMS.CAT
Materia BIC:
GÉNERO POLICÍACO Y DE MISTERIO
ISBN:
978-84-19627-12-4
EAN:
9788419627124
Precio:
22.12 €
Precio con IVA:
23.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Jersey City, un lloc de la històrica immigració italiana, tan a prop de les llums de Manhattan, però incommensurablement lluny del seu esplendor, també és un paradís de la màfia. A principis dels anys setanta, la majoria dels negocis il·legals i il·legals de la ciutat eren dirigits per dos grans grups, un liderat per Joe Zucco i l'altre per Alexis Machine. Són organitzacions àmpliament ramificades, basades en una jerarquia de ferro i unes regles de conducta que constitueixen l'altra cara de la moneda d'una vida sacrificada per l'ambició als diners fàcils.

Bons nois, picciotti, companys: despietats i sense escrúpols, els homes de Joe Zucco desborden cinquanta anys convençuts que són els reis del món, amb dificultat per respirar i passió pel prostíbul, i joves de vint anys sense família que posen la seva sang a prova de fred creient que realment podem tenir èxit, per arribar al cim de l'escala. Tenen noms com Charly Flowers, Harry Strega, Frank Farrano i Hymie Cole. Cadascú té una història diferent, gairebé tots un destí comú; alguns fins i tot tenen cor, però resulta que ningú no pot confiar realment en ningú. Shane Stevens ha forjat una novel·la sobre el crim organitzat italo-nord-americà digna de les millors pel·lícules del gènere.

Aquí no hi ha homes bons, però encara parla d'éssers humans que tenen tota la fragilitat i les emocions de qualsevol altre ésser humà, ens agradi o no.

Autor: Stevens, Shane

Shane Craig Stevens (8 d'octubre de 1941 - 2007[1]) va ser un autor nord-americà de novel·les policials. Els seus pares són John i Caroline (Royale) Stevens. Les seves novel·les inclouen Go Down Dead (1966), Way Uptown in Another World (1971), Dead City (1973), Rat Pack (1974), By Reason of Insanity (1979) i The Anvil Chorus (1985). Stephen King va escriure una apreciació de Stevens a l'epílogo de la seva novel·la The Dark Half i li va retre homenatge en aquest llibre, en què Thad Beaumont escriu novel·les de crims violents protagonitzades per un personatge anomenat "Alexis Machine", una referència a un personatge de Stevens. novel·la Ciutat morta. A la novel·la de Stevens By Reason of Insanity, el personatge de l'assassí en sèrie, Thomas Bishop, creu que és fill de Caryl Chessman, que va ser executat el 1960 per diversos crims, com ara violació i segrest. L'heroi de la seva novel·la posterior The Anvil Chorus, un inspector de policia de París, és un jueu alsacià aparentment relacionat amb Alfred Dreyfus. Stevens també va escriure dues novel·les policials sota el pseudònim de J.W. Rider: Jersey Tomatoes (Arbor 1986) i Hot Tickets (Arbor 1987). El protagonista és Ryder Malone en amb


Otras imágenes del libro