Buscador de libros

Busqueda avanzada
Contra Valls (Cat): portada
  • N° páginas : 176
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Contra Valls (Cat) FARBIAZ / MAMERE

La història d’un aventurer que vol regnar a Barcelona. Pròleg de Josep Ramoneda

Editorial:
Traductor:
Judith Escales
Colección:
FORA DE COL·LECCIO
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
ISBN:
978-84-17611-07-1
EAN:
9788417611071
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Molta gent es pregunta per què Manuel Valls vol ser l’alcalde de Barcelona, ell, que el 2016 volia arribar a ser el president de la República Francesa. Rebutjat pels socialistes i l’esquerra, humiliat per Emmanuel Macron, abandonat pels qui eren els seus «amics», no li queda cap espai polític a França. Ara busca un nou terreny de joc per donar sortida a les seves orientacions polítiques, ignorades massivament pels francesos: bonapartisme, liberalisme, autoritarisme i suport a l’Estat-nació «únic i indivisible». Noël Mamère i Patrick Farbiaz analitzen a Contra Valls, amb tot el rigor, la trajectòria ideològica i política de l’ex-primer ministre francès, i expliquen amb detall les claus d’allò que anomenen el «mètode Valls».

Autor: Farbiaz, Patrick

Farbiaz, Patrick

Patrick Farbiaz és militant ecologista i ha dirigit durant deu anys les relacions internacionals d’Els Verds. És fundador del moviment per les ràdios lliures i de l’associació Les Pieds dans le PAF, i creador de la Setmana Anticolonial i Antiracista de París. Ha publicat, entre altres llibres, Comment manipuler les médias i Les gilets jaunes. Documents et textes.

Autor: Mamère, Noël

Mamère, Noël

Noël Mamère és polític i periodista. Ha estat diputat a l’Assemblea Nacional durant trenta anys. El 2002 es va presentar com a candidat a la presidència de la República Francesa pel partit Els Verds. Ha publicat més de vint llibres i col·labora regularment amb articles d’opinió al digital Médiapart.