Buscador de libros

Busqueda avanzada
El banc de la desolació / La bèstia a la jungla: portada
  • N° páginas : 152
  • Medidas: 130 x 205 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

El banc de la desolació / La bèstia a la jungla JAMES,HENRY

La millor porta d'entrada al fascinant univers jamesià. Precises i perfectes, ambdues històries han acabat convertint-se en petites joies de la literatura universal.

Editorial:
Traductor:
Pastor, Clara
Colección:
LA TEMERARIA
Materia BIC:
FICCIÓN CLÁSICA
ISBN:
978-84-123564-1-0
EAN:
9788412356410
Precio:
16.83 €
Precio con IVA:
17.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Dins de les històries de Henry James sempre hi ha un secret. Sempre. Aquest s’amaga darrere d’unes aparences i, paradoxalment, la seva recerca farà tan sols que s’allunyi qualsevol possibilitat de resoldre’l. Una veritat oculta no només per mentides i falòrnies sinó també per conductes, convencionalismes i malentesos. Ambigüitat, ironia, jocs de llums i ombres…

 

Precises i perfectes, aquestes dues novel·les curtes han acabat convertint-se en petites joies de la literatura universal.

Autor: James, Henry

Henry James (Nova York,1843 – Londres,1916), fill del teòleg Henry James i germà del filòsof i psicòleg William James, i de l'escriptora Alice James, escriptor i crític. Visqué des de ben jove en un ambient cultural farcit d'estímuls. Viatjant amb la seva família, va contagiar-se molt aviat del "virus europeu", com ell mateix l'anomenava, fins al punt que es va nacionalitzar com a britànic poc abans de la seva mort. És un dels grans estilistes de llengua anglesa i autor d'una vasta obra on ens dibuixa històries evanescents i complexes acompanyades d'una forta tensió simbòlica.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro