Buscador de libros
Busqueda avanzadaBook-Trailer [Ver]
- N° páginas : 276
- Medidas: 127 x 200 mm.
- Peso: 280 gr
- Encuadernación: Rústica
El naixement de la nostra força SERGE, VICTOR
'El naixement de la nostra força' és una novel·la autobiogràfica que narra la història de dues ciutats, Barcelona i Petrograd, i dues revolucions.
¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana
Sinopsis
El naixement de la nostra força és una novel·la autobiogràfica que narra la història de dues ciutats, Barcelona i Petrograd, i dues revolucions, l’una llibertària i l’altra comunista, l’una perduda i l’altra guanyada.
El 1917 Victor Serge va participar en l’alçament anarquista de Barcelona. Responent a la crida de la Revolució Russa, va traslladar-se a Petrograd dos anys després. Si la derrota barcelonina era una victòria parcial, perquè les masses s’adonaven del seu potencial, els revolucionaris russos s’enfrontaven a una pregunta difícil: serien capaços d’aprendre a utilitzar el poder?
Benvinguts al món romàntic de Víctor Serge. Un món vast que abraça els dos extrems d’Europa, revolucionaris, funcionaris, bandolers i, sobretot, aquesta fraternitat de militants que no entén de fronteres, els «camarades». Moguts, tots ells, per una mateixa força.
El libro en los medios
Una història de dues revolucions
L’Agulla Daurada publica ‘El naixement de la nostra força’, de Victor Serge, una obra d’autoficció que narra les vivències de l’escriptor belga a la Barcelona revolucionària del 1917.
Autor: Serge, Victor
(Brussel·les, 1890 – Mèxic, 1947) Intel·lectual marxista, llibertari i ferm opositor al sistema capitalista, Serge és cronista de quaranta anys de guerres, revoltes i revolucions arreu d’Europa i Rússia. Fill de revolucionaris russos exiliats, Víktor Lvóvitx Kibàltxitx va recórrer tot Europa. Va ser empresonat a França, va participar en un alçament anarcosindicalista a Espanya i el 1919 va traslladar-se a Petrograd per unir-se al Partit Bolxevic. Després de treballar per la III Internacional com a traductor, editor i periodista , esdevingué figura cabdal en l’oposició a la burocràcia de Stalin i fou empresonat. El 1936, sota la pressió d’una campanya internacional, fou alliberat i expulsat de la Unió Soviètica, es traslladà a París i, finalment, a Mèxic.