Buscador de libros

Busqueda avanzada
El palau de la Silke: portada
  • N° páginas : 40
  • Medidas: 210 x 265 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

El palau de la Silke JUAREZ / MESANZA

La Silke, la silenciosa, la grua, la rara. La Silke, l’amiga de la guineu i dels esquirols. La Silke, que se sent sola i petita com un floc de neu, un dia té un pla.

Editorial:
Traductor:
Joana Morales
Ilustrador:
Araiz Mesanza
Colección:
ILUSTRADOS CATALAN
Materia BIC:
Álbumes ilustrados
Materia BIC:
Cuestiones personales y sociales: acoso escolar, violencia y abuso (infantil/juvenil)
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 7 años
ISBN:
978-84-10-01606-4
EAN:
9788410016064
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La Silke viu a Börr, una ciutat on durant l’hivern regnen el fred i la neu. A l’escola mai no sap què dir; se li nua la gola quan parla. Per aquesta raó, els seus companys es riuen d’ella i l’anomenen «la grua». Llavors ella busca la companyia dels animals que s’apropen al pati. Però tot canvia després de la primera nevada quan, inspirada per la lliçó de la seva mestra sobre els iglús, la Silke posa en marxa un pla que no només revolucionarà la seva vida, sinó també la de tota l’escola.

Les paraules i les imatges d’aquest llibre s’alien per agafar al lector per la mà i acompanyar-lo en un recorregut màgic al ritme pausat de la caiguda dels flocs de neu.

Autor: Juárez (CAT), Uxue

L’Uxue Juárez (Pamplona, 1981) es va llicenciar en Filologia Hispànica i és professora de Llengua i Literatura a un institut. Escriu poesia, textos híbrids i contes per a nens i nenes. Ha publicat els poemaris Cosas que crujen (Premi Injuve de Poesia, 2010), Así, Berlín (Amargord, 2014), En el principio era la nieve (Baile del Sol, 2015), Bajo la llengua, bichos (Stendhal, 2015) i casi ciervos (editorial greylock, 2019). El 2020 va fer la seva primera incursió en la literatura infantil amb El viatje d’en Castor (Bookolia). El 2022 va publicar El gran muelle en castellà i en euskera amb l’editorial Erein.

Autor: Mesanza (CAT), Araiz

L’Araiz Mesanza (Vitoria-Gasteiz, 1983) es va llicenciar en Belles Arts per la UPV/EHU a Bilbao i va estudiar Il·lustració a l’Escola Massana, a Barcelona. El 2011 va cofundar Ediciones Armadillo, un col·lectiu que treballa amb autoedició independent. Des de 2016 viu a Oslo, Noruega, on va estudiar un màster en Disseny Gràfic i Il·lustració a l’Acadèmia Nacional de les Arts d’Oslo (KHiO per les seves segles en noruec). Des de llavors, ha participat en diverses residències artístiques, com Praksis (2017) i Irudika (2020), en exposicions internacionals i continua il·lustrant en diferents formats.


Otras imágenes del libro