Buscador de libros

Busqueda avanzada
Elegia d'agost: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 80
  • Medidas: 133 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Elegia d'agost [Próxima aparición] JULIA,JORDI

El xoc entre l'experiència feliç del passat i la modificació urbanística del paisatge

Editorial:
Colección:
POEMES
Materia BIC:
Poesía de poetas individuales
Edad recomendada:
EDAD/NIVEL DE INTERÉS
ISBN:
978-84-17611-90-3
EAN:
9788417611903
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €
Aparición:
23/05/2022

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Tornar al cap de molts anys allà on s’ha passat la infantesa és, sens dubte, un fet revelador de com s’ha transformat el món en tot aquest temps (si el paisatge és completament diferent) o de com som nosaltres els que hem canviat (si els llocs coneguts s’han mantingut relativament intactes). 

Elegia d’agost reflecteix en poemes breus de vers curt aquest xoc entre l’experiència feliç del passat en un entorn quasi idíl·lic i la modificació urbanística que han experimentat els voltants de l’Escala i del Montgrí. 

El record d’aquells estius de comunió infantil amb la natura, en una època en què s’anava abandonant la vida rural i l’explotació dels conreus arran de pinedes, contrasta amb l’abundant edificació turística actual. 


Autor: Julià, Jordi

Poeta, assagista i doctor en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix aquestes matèries. S’ha especialitzat en l’estudi de la literatura contemporània, i els seus assaigs han obtingut premis nacionals i internacionals. Autor de poemes narratius, de llargs monòlegs dramàtics en vers, però també de peces líriques breus, els seus llibres de poesia han merescut alguns dels premis més destacats, com ara Els déus de fang (2007), Principi de plaer (2007), Planisferi lunar (2008), Circumstàncies adverses (2011), Poètica per a un ninot (2011)


Otras imágenes del libro