Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ferran Ferralla: portada

Book-Trailer [Ver]

  • N° páginas : 48
  • Medidas: 280 x 260 mm.
  • Peso: 510 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ferran Ferralla GARCIA / MARTINEZ / VERDU

Ferran Ferralla també té emocions... malgrat ser un robot!

Ilustrador:
Dani García (Mr Danga)
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
Álbumes ilustrados
ISBN:
978-84-18520-00-6
EAN:
9788418520006
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Si bé ho penses, totes les persones som semblants, però diferents alhora. Totes tenim EMOCIONS...

Autor: Garcia, Daniel

Daniel García Moragues (Mr Danga) neix a Gandia l'any 1976. Ja des de petit destacava a plàstica, i en acabar el Batxillerat compaginarà els estudis d'Història de l'Art amb els de Belles Arts a la Universitat de València. L'any 2010 coneix a Irene Verdú i un any després publiquen amb l'editorial Carena dos llibres infantils "Les deu granotes" i "Endevinalles".Posteriorment Daniel anirà perfeccionant la seva tècnica fent cursos d'il·lustració a Alcoi i Barcelona, gràcies als quals ha sumat nombrosos reconeixements alàmbit de el disseny i del cartellisme.

Autor: Martinez, Maria

Mestra de vocació i mare de dues criatures, Maria se sent feliç sembrant en els infants, unes llavoretes màgiques per fer florir alegries, il·lusions i motivacions. Tanmateix... de vegades també sorgeixen pors, tristeses o neguits. És per això que Maria prova d’oferir ferramentes perquè nenes i nens puguin gestionar els seus sentiments de manera positiva i desenvolupar-se feliçment en el món que els envolta. "Ferran Ferralla i el botó de les emocions" és, precisament, una ferramenta literària per ajudar els infants a escoltar-se bé per dins.

Autor: Verdú, Irene

Vaig nàixer l'any 1973 a Oliva. De menuda era bona estudiant: vaig anar a escola, després a l’institut, i, en acabant, a la universitat, on em vaig llicenciar en Filosofia l'any 1996. Després de llicenciar-me vaig decidir continuar estudiant, perquè era el que millor sabia fer, així que l'any 2002 em vaig diplomar en Magisteri en l'especialitat d'Educació Infantil. Allí vaig descobrir que m’encanta llegir i escriure llibres infantils. Actualment tinc la sort de treballar al Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, que és un lloc de treball...i que, a més, està ple de llibres infantils!


Otras imágenes del libro