Buscador de libros

Busqueda avanzada
Frank (Edició en català): portada
  • N° páginas : 48
  • Medidas: 195 x 275 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Frank (Edició en català) ABADIA,XIMO

La història de la nostra dictadura explicada de forma al·legòrica i amb un dibuix expressionista que fa d’aquest àlbum il·lustrat un títol imprescindible.

Editorial:
Traductor:
Amaiur Fernández
Ilustrador:
Ximo Abadía
Colección:
ILUSTRACION
Materia BIC:
NOVELAS GRÁFICAS
ISBN:
978-84-17294-28-1
EAN:
9788417294281
Precio:
15.38 €
Precio con IVA:
16.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Frank, la increïble història d’una dictadura oblidada ens explica la vida de Francisco Franco; des del seu naixement a la seva mort, ressaltant els successos més rellevants de la seva vida. De forma al·legòrica, aquest àlbum il·lustrat ens explica una etapa de la nostra història avui encara vigent i que és un tabú en moltes llars. Una obra concebuda per a que el missatge que es vol transmetre no sigui evident a primera vista, que es tingui que decantar como un bon vi, que es creï lentament al nostre cervell, que faci pensar.

El libro en los medios

Frank, de Ximo Abadia (Dibbuks) a Rosa Sensat.org

04/11/2019

Lectures per parlar de política, llibertat, democràcia i resolució de conflictes amb infants i joves

Autor: Abadía, Ximo

Ximo Abadía neix al 1983 a Alacant i passa la seva infància entre el camp i la platja de Benidorm. Als 18 anys marxa a Madrid a estudiar. Al 2009 publica la seva primera novel·la gràfica Cartulinas de colores a càrrec de Diábolo ediciones. Al 2011 publica CLONk (nominat a Autor Revelació al FICOMIC i a Millor Novel·la Gràfica Los Angeles Times) i La Bipolaridad del chocolate. En 2012 fue finalista del Premio Internacional de Novel·la Gráfica Fnac/Sinsentido. Actualment viu a Madrid amb la seva parella i un gat hiperactiu. Combina feines d’il·lustració infantil i còmic.


Otras imágenes del libro