Buscador de libros

Busqueda avanzada
Futbol al país dels soviets: portada
  • N° páginas : 168
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 180 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Futbol al país dels soviets VINYES,CARLES

Qui diria que el futbol va ser l'esport rei als inicis de la Unió Soviètica? Com va arribar a ser-ho? Com encaixa tot això en un país comunista com l'URSS?

Editorial:
Colección:
ASSAIG
Materias:
HISTORIA;
ISBN:
978-84-16855-36-0
EAN:
9788416855360
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Quina incidència va tenir la Revolució Russa en el futbol? Els clubs eren entitats polititzades abans del triomf dels bolxevics? Com és que un joc burgès va acabar esdevenint el passatemps predilecte de la classe obrera soviètica? Un relat amb desfetes i triomfs, amb decepcions i sorpreses, amb mentides i sinceritat. Un relat coral al voltant d’una pilota en què apareixen empresaris britànics, generals, dirigents i polítics, tots ells actors d’aquesta història del futbol rus. Els grans relats russos, sempre han estat relats corals que s’estenen en el temps, amb moltes veus sovint oposades. Personatges que no sempre es troben, com ha passat en un futbol que a vegades, és millor per les seves trames, que pel seu nivell de joc.

Autor: VINYES, CARLES

VINYES, CARLES

Doctor en història contemporània per la Universitat de Barcelona (UB) i membre del Grup de Recerca i Anàlisi del Món Actual (GRANMA). Al llarg de la seva activitat investigadora ha analitzat l’extremisme polític i esportiu, els estils juvenils i el rerefons social de l’esport. Actualment compagina la docència universitària amb la col·laboració en diversos mitjans de comunicació i la publicació d’articles de divulgació històrica en diferents revistes especialitzades. Ha publicat diversos llibres. El més recent, ja amb Tigre de Paper és 'Sankt Pauli. Un altre futbol és possible' (2017)

Libros relacionados