Buscador de libros

Busqueda avanzada
GENERACIÓ TAP: portada
  • N° páginas : 240
  • Medidas: 230 x 160 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

GENERACIÓ TAP SALA I CULLELL,JOSEP

Encenem el debat: la lluita generacional per aconseguir el poder

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
Materia BIC:
SOCIEDAD Y CULTURA: GENERAL
ISBN:
978-84-16915-68-2
EAN:
9788416915682
Precio:
18.17 €
Precio con IVA:
18.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Amb el final de la dictadura i la Transició, una nova generació va ocupar totes les parcel·les del poder. Els seus integrants més destacats van seure a totes les cadires i no se n’han aixecat mai més. Se’ls coneix com la Generació Tap. A la seva ombra, llangueixen dues generacions: la generació X i els mil·lenistes. Tos plegats convivim i formem part d’un conflicte que s’evidencia a la feina, a la universitat, al teatre, a la política, a les sobretaules de cada casa.
Sense defugir cap polèmica, posant tots els noms sobre la taula, Generació Tap relata les darreres dècades d’evolucions i involucions de la nostra societat des de una perspectiva inèdita en el nostre país: la generacional. Més allà de la controvèrsia que aquesta imatge pot suscitar, ens ha de fer reflexionar.

El libro en los medios

"Tapat i ben tapat" (Ara Llibres) Culturas / La Vanguardia, 24 octubre 2020

24/10/2020

Generació Tap relata les darreres dècades d’evolucions i involucions de la nostra societat des de una perspectiva inèdita en el nostre país: la generacional.

Descargar

Autor: SALA I CULLELL, JOSEP

(Girona 1978) és llicenciat en Ciències ambientals. Des del 2006 viu a Trondheim (Noruega), on fa de professor d'institut i observa Catalunya des de la distància. Aquest és el seu primer llibre. L'any 2013 va escriure una entrada al seu bloc que va encendre la xarxa i va encunyar un nou terme: Generació Tap, aquella que va accedir al poder amb la Transició i no l'ha deixat anar.


Otras imágenes del libro