Buscador de libros

Busqueda avanzada
HARRAGA: portada
  • N° páginas : 152
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

HARRAGA LOZANO,ANTONIO

“Un món que no veuen els mortals, els qui es creuen en el teu camí per anar a la feina, et venen el pa cada matí, et saluden al tornar a casa”.

Editorial:
Colección:
NARRATIVES
Materias:
NOVELA POLICIACA;
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-938960-2-7
EAN:
9788493896027
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Aquesta és la negra història de Jalid, un jove tangerí que es mou entre Europa i Àfrica, entre el luxe i el delicte, entre la moral i el plaer, entre el tràfic de drogues i el de persones, un supervivent que desgrana en primera persona la corrupció, l’explotació i el fàstic d’un sistema on tots són titelles, i on és pràcticament impossible ser l’amo d’un mateix. Novel·la negra basada en les màfies de la migració. Tràfic de drogues i de persones enmig de dos mons amb institucions corruptes, dos mons que confronten tradició i modernitat, pobresa i luxes, il·lusions i frustracions. On sicaris, camells, narcotraficants, policies de fronteres, polítics i respectables advocats, conviuen enredats en una trama de diner ràpid i tret fàcil.

Autor: LOZANO, ANTONIO

Antonio Lozano neix a Tànger (Marroc) el 1956. Estudia Magisteri a Granada i treballa a les escoles espanyoles d’Uxda i Nador. El 1984 es trasllada a Agüimes (Canàries) i el 1987 s’incorpora a l’equip de govern municipal com a regidor de Cultura i Desenvolupament Local. Com a tal, posa en marxa el Festival del Sur – Encuentro Teatral Tres Continentes. Igualment dirigeix el Festival Internacional de Narración Oral “Cuenta con Agüimes”, els objectius del qual són la reivindicació de la paraula com a element essencial de la comunicació humana, la recuperació de l’hàbit de narrar i l’encontre mult


Otras imágenes del libro