Buscador de libros
Busqueda avanzada- N° páginas : 56
- Medidas: 210 x 270 mm.
- Peso: 500 gr
- Encuadernación: Tapa dura
Història de la humanitat en vinyetes. Xina FERNANDEZ, NORBERTO
Descobreix les tradicions i els costums del poble xinès, les seves llegendes i la seva riquesa cultural, i les diferents dinasties i emperadors que governaren el país.
¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana
Sinopsis
La Xina, el gegant desconegut del llunyà Orient
La civilització xinesa en particular, i la pràctica totalitat de la realitat sociocultural del llunyà Orient en general, són grans desconegudes per a Occident. Una errada inexcusable, si tenim en compte les grans aportacions que històricament han fet a la nostra cultura, tot i les enormes diferències que ens separen social, política, tradicional i culturalment. És com si les seves respectives evolucions històriques hagueren transcorregut en paral·lel, sense cap vincle ni punt d’intersecció. Però res més enfora de la realitat. Les aportacions de la cultura xinesa a l'europea són moltes i ben conegudes, com ara el paper, la pólvora, els focs artificials, algunes arts marcials o fins i tot la pasta italiana. Més que suficient per interessar-nos pel passat d’aquest gegant asiàtic, i saber una mica més de la riquesa històrica i cultural d’aquest immens i apassionant país que és la Xina.
El sisè volum de la col·lecció Història de la humanitat en vinyetes, descobrireu moltes coses de les tradicions i els costums del poble xinés, de les seves llegendes i la seva riquesa cultural, i de les diferents dinasties i emperadors que governaren el país fins a la creació de l’actual República Popular Xinesa.
Autor: Fernández, Norberto
Dibujante gallego que comenzó su carrera coloreando la serie truncada AS AVENTURAS DO PROFESOR CARBONATO, y luego otra serie dibujada por Fausto, UN MISTERIO PARA SIMÓN. Pasó después a foguearse como dibujante en las páginas de la revista Golfiño (con su serie humorística "O castelo Regadeira") y trabajó con otros autores gallegos como Carlos Portela ("Forest Hill" o "Guinsy", para Atlántico Diario).