Buscador de libros

Busqueda avanzada
Hola, matí!: portada
  • N° páginas : 22
  • Medidas: 155 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Otros
Descargar Ficha Enviar Ficha

Hola, matí! BENEGAS / CAAMAñO

Acompanya aquest nadó en el seu viatge al voltant del dia.

Editorial:
Traductor:
Dani Espresate
Ilustrador:
Neus Caamaño
Colección:
ILUSTRADOS CATALAN
Materias:
LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL;
ISBN:
978-84-17555-19-1
EAN:
9788417555191
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Cada dia és una aventura i, sent nadó, tot és nou. Dir “Hola” al gat, al piano, jugar amb la tortuga. Saludar els núvols o una amiga. Explorar, mirar, tocar... Així passen les hores i, en anar al llit, saludes els somnis dient “Bona nit”. Un llibre que, jugant amb les formes de salutacions “hola” i “adeu”, proposa un recorregut al voltant del dia, dels objectes, moments i persones que envolten el nadó en els seus primers passos per a descobrir-se a si mateix i a aquest món que habita. Les paraules de Mar Benegas donen vida una melodia ritmada per la rima i el vers; les imatges de la Neus Caamaño estan plenes de vida i juguen amb els colors i la forma de les coses.

Autor: Benegas, Mar (CAT)

Mar Benegas va néixer a València, l'any 1975. Escriptora i poeta. Grafòloga i Perit Cal·ligràfic. Va estudiar Empresarials i Ciències del Treball, però com que no li agraden, prefereix fer altres coses. Ha dirigit un segell de llibres infantils, República Kukudrulu, i la Col·lecció Candela, de poesia i assaig. És col·laboradora ocasional en diferents revistes, en les seves seccions de divulgació literària. Anima a la Lectura i a la Creativitat en escoles, biblioteques i allà on la criden. És formadora d'adults, de cursos de poesia, en Atrapavientos. També ha creat El Lloc de les Paraules.

Autor: Caamaño, Neus (CAT)

Neus Caamaño (Terradelles, 1984), il·lustradora que actualment viu a Sevilla. Després d'estudiar belles arts, ha descobert el món de la il·lustració. Li agrada crear imatges per a llibres àlbum, jugant amb la relació entre paraules i il·lustracions. Treballa per editorials com Akiara o Tres Tigres Tristes. Aquest és el primer llibre que publica amb A buen paso.