Buscador de libros

Busqueda avanzada
Humanitats en acció: portada
  • N° páginas : 240
  • Medidas: 133 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Humanitats en acció GARCES,MARINA

Un projecte on els autors presenten una aposta generacional i renovadora sobre el discurs i les pràctiques de les humanitats en l'actualitat.

Colección:
CICLOGENESI
ISBN:
978-84-16689-63-7
EAN:
9788416689637
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Humanitats en acció és pensar les humanitats des del seu potencial transformador i com un actiu positiu per al conjunt de la societat. Les humanitats no són un conjunt de disciplines acadèmiques en extinció, sinó que són el conjunt d’activitats amb les quals donem sentit a l’experiència humana, des del punt de vista de la seva dignitat. Per aquest motiu, a l’Aula oberta s’han convocat una vintena de ponents d’àmbits molt diferents per reflexionar sobre les seves respectives línies de treball, els seus límits i els seus reptes. Artistes, acadèmics, activistes, periodistes, cineastes, científics, entre d’altres, han participat en aquest projecte, cadascun i cadascuna des de la seva disciplina, mirada i trajectòria.

Autor: Garcés, Marina

Va estudiar filosofia a Barcelona, ciutat on ha viscut sempre. Actualment és professora titular de filosofia a la Universidad de Zaragoza. La seva labor principal es reparteix entre la docència, l'escriptura, els seus fills i la dedicació al pensament pràctic, crític i col·lectiu que des de fa anys impulsa, juntament amb alguns companys, des d'Espai en Blanc.

Libros relacionados