Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'aigua és això (Edició commemorativa 10 anys): portada

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 160
  • Medidas: 170 x 113 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'aigua és això (Edició commemorativa 10 anys) FOSTER WALLACE, DAVID

«Les realitats més òbvies, ubiqües i importants sovint són les que més costen de veure.»

Editorial:
Traductor:
Ferran Ràfols Gesa
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-19332-27-1
EAN:
9788419332271
Precio:
9.52 €
Precio con IVA:
9.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

David Foster Wallace va pronunciar l’any 2005 un discurs davant dels alumnes de la Universitat de Kenyon que s’ha convertit en un dels seus textos més reconeguts. L’aigua és això, repassa amb humor i intel·ligència els aspectes més importants a què ens enfrontem en la nostra vida quotidiana, i dissecciona sense complexos la manera com habitem el món que ens envolta. A mesura que busca respostes a preguntes gens senzilles, plasma les seves creences i deduccions sobre la naturalesa humana i ens ofereix reflexions provocadores que ens renoven a cada lectura.

Aquest llibre, que va començar sent una conferència i ara podria ser ben bé un manifest o fins i tot el text fundacional d’una manera de viure, ja es considera un llegat imperdible. Escrit amb l’agilitat i l’humor inconfusible de l’autor, és una mostra més del talent d’un dels grans pensadors del nostre temps.

Autor: Foster Wallace, David

David Foster Wallace (Ihaca, Nova York, 1962-Califòrnia, 2008) és considerat, encara avui, el novel·lista més important de les darreres dècades, el millor cronista del malestar dels Estats Units i una de les veus més crítiques i insatisfetes amb l'actual sistema polític i social. Punta de llança d'una generació literària convençuda que la circumstància vital del nostre temps no es pot explorar des de l'estètica decadent del realisme, l'obra de Foster Wallace, que inclou títols com 'Infinite jest', 'Girl with curious hair', 'Consider the lobster', 'Oblivion', 'A supposedly fun thing I'll never do again', 'Brief interviews with hideous men' i 'L'escombra del sistema', suposa una nova forma d'entendre la literatura que destaca per la força incendiària del llenguatge i la radicalitat dels seus plantejaments. Aquesta edició ofereix la possibilitat de conèixer per primera vegada en català l'univers agressivament lúcid i salvatgement irònic d'un dels escriptors més influents i innovadors dels darrers anys.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro