Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'arbre trencat: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 224
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

L'arbre trencat JUVE ACERO,TERESA

Novel·la histórico-detectivesca de la sèrie de Jaume Plagumà, el portantveus del rei, situada en la Catalunya de finals del segle XVI.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NOVELA HISTORICA; NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-948342-4-0
EAN:
9788494834240
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Cap a finals del segle XVI, Jaume Plagumà, el portantveus del rei, és enviat pel veguer de Barcelona a una baronia prop del Montseny per comprovar si és cert que s’hi refugien hugonots i calvinistes. El que d’entrada semblava un afer inquisitorial deriva en la complicada investigació d’un seguit d’assassinats que podrien tenir l’origen en una escola laica que s’ha fundat a Granollers i que provoca el recel dels ordes religiosos. La crueltat de l’assassí i els seus mètodes sanguinaris posaran a prova l’enginy i l’audàcia de Jaume Plagumà, que haurà de recórrer a l’ajut d’un escrivà jurat, de nom Gaspar Rosés, davant els dubtes vocacionals del seu inseparable amic, el jutge Pere Joanola.

El libro en los medios

"Teresa Juvé, degana de les escriptores catalanes, publica novel·la als 98 anys" (Meteora) Diari de Girona, 8 febrer 2019

08/02/2019

"«L"arbre trencat» recupera l"heroi literari Jaume Plagumà en una intriga d"assassinats comesos en època de senyors feudals i remences"

"Teresa Juvé, degana dels escriptors catalans" (Meteora) Totxanes, totxos i maons - mesvilaweb.cat, 6 febrer 2019

06/02/2019

Novel·la histórico-detectivesca de la sèrie de Jaume Plagumà, el portantveus del rei, situada en la Catalunya de finals del segle XVI.

Autor: Juvé Acero, Teresa

Juvé Acero, Teresa

Teresa Juvé Acero (Madrid, 7 de febrer de 1921) és pedagoga i escriptora. De pare català i mare madrilenya, va estudiar a l’Institución Libre de Enseñanza i després a l’Institut-Escola Ausiàs March de Barcelona, ciutat on viuria la Guerra Civil. Acabat el conflicte va haver d’exiliar-se amb la seva família a França i es va instal·lar a Tolosa de Llenguadoc, on va ser enllaç de la Resistència francesa i on va estudiar llengua i literatura occitanes. Es va casar amb el polític català Josep Pallach i Carolà i s’establí a París, on es llicencià en filologia i literatura comparada i fou professora de filosofia i lletres. El 1963 va quedar finalista del Premi Nadal amb la novel·la La charca en la ciudad, que es publicaria a l’Argentina. El 1969 crea una escola... (cont.)