Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'arbre trencat: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 224
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

L'arbre trencat [Próxima aparición] JUVE ACERO,TERESA

Novel·la histórico-detectivesca de la sèrie de Jaume Plagumà, el portantveus del rei, situada en la Catalunya de finals del segle XVI.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NOVELA HISTORICA; NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-948342-4-0
EAN:
9788494834240
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €
Aparición:
28/01/2019

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Cap a finals del segle XVI, Jaume Plagumà, el portantveus del rei, és enviat pel veguer de Barcelona a una baronia prop del Montseny per comprovar si és cert que s’hi refugien hugonots i calvinistes. El que d’entrada semblava un afer inquisitorial deriva en la complicada investigació d’un seguit d’assassinats que podrien tenir l’origen en una escola laica que s’ha fundat a Granollers i que provoca el recel dels ordes religiosos. La crueltat de l’assassí i els seus mètodes sanguinaris posaran a prova l’enginy i l’audàcia de Jaume Plagumà, que haurà de recórrer a l’ajut d’un escrivà jurat, de nom Gaspar Rosés, davant els dubtes vocacionals del seu inseparable amic, el jutge Pere Joanola.

Autor: Juvé Acero, Teresa

Juvé Acero, Teresa

Teresa Juvé Acero (Madrid, 7 de febrer de 1921) és pedagoga i escriptora. De pare català i mare madrilenya, va estudiar a l’Institución Libre de Enseñanza i després a l’Institut-Escola Ausiàs March de Barcelona, ciutat on viuria la Guerra Civil. Acabat el conflicte va haver d’exiliar-se amb la seva família a França i es va instal·lar a Tolosa de Llenguadoc, on va ser enllaç de la Resistència francesa i on va estudiar llengua i literatura occitanes. Es va casar amb el polític català Josep Pallach i Carolà i s’establí a París, on es llicencià en filologia i literatura comparada i fou professora de filosofia i lletres. El 1963 va quedar finalista del Premi Nadal amb la novel·la La charca en la ciudad, que es publicaria a l’Argentina. El 1969 crea una escola... (cont.)