Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'enigma de Craco: portada
  • N° páginas : 242
  • Medidas: 142 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'enigma de Craco IBARRA, JOSEP MARIA

Cavallers templers, traïcions, croades i tresors amagats es vinculen amb Craco, una ciutat forçada a l'abandó en un no tan llunyà 1962.

Editorial:
Colección:
LA COLLA DEL SEGON SOTERRANI
Materia BIC:
Ficción histórica (infantil/juvenil)
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 8 años
ISBN:
978-84-124555-6-4
EAN:
9788412455564
Precio:
15.87 €
Precio con IVA:
16.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

L'origen d'aquesta nova aventura de la Colla del Segon Soterrani té l'Amanda, que està de vacances a Itàlia, com a protagonista. Allà s'entossudeix a entrar a Craco, una vila en ruïnes, sense imaginar-se que el que allà trobarà, acabarà revelant secrets ocults d'un personatge de la història catalana tan transcendental com desconegut: en Roger de Flor.

Cavallers, templers i croades, fidelitats i traïdories, codis indesxifrables i enigmes, pocions i verins, malediccions i trampes cruels es mesclen en aquesta odissea que situarà el lector a cavall entre dues èpoques que, sense saber-ho es vinculen irremeiablement, i que podrien explicar dos misteris irresolts. Què se'n va fer del tresor templer embarcat a Terra Santa el 1291 i per què la ciutat de Craco va ser desallotjada precipitadament el 1963, deprés de portar dempeus milers d'anys

Autor: Ibarra, Josep Maria

(Linares, 1967). Doctor en Ciencies Polítiques. Apassionat de la història, va crear els personatges protagonistes dels seus llibres inventant contes per als seus dos fills, que es van convertir en els primers crítics dels seus relats. Totes les aventures tenen com a inici un enigma històric comprovable, que els membres de la Colla investiguen i resolen. La idea és esperonar l'interès per la història entre els joves, que consultin i investiguin de manera espontània el cas misteriós i irresolt que dona origen a cada llibre. Anteriorment, ha publicat "L'enigma del Vaixell Mary Celeste, El gran Moghul, L'enigma del crononauta i L'enigma de l'Idzumo". Tots quatre formen part de la col·lecció de "La Colla del Segon Soterrani"


Otras imágenes del libro