Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'increïble catàleg de rèptils extraordinaris: portada

Book-Trailer [Ver]

  • N° páginas : 68
  • Medidas: 268 x 297 mm.
  • Peso: 790 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'increïble catàleg de rèptils extraordinaris BANFI,CRISTINA

El millor i més gran catàleg de rèptils que existeix!

Traductor:
Ariadna Pous Solà
Ilustrador:
Rossella Trionfetti
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
Libros de cuentos ilustrados
ISBN:
978-84-18520-34-1
EAN:
9788418520341
Precio:
16.25 €
Precio con IVA:
16.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Els rèptils són animals extraordinaris amb una història que es remunta a fa molts i molts anys i amb unes característiques sorprenents!

Potser en coneixes uns quants amb un perillós verí o uns potents cascavells, però sabies que hi ha rèptils que són capaços de caminar sobre l’aigua o de desplaçar-se per l’aire?

Entre les pàgines d’aquest llibre els trobaràs tots: gegants i petitíssims, de colors molt vistosos o que es mimetitzen amb la natura, i de cadascun en descobriràs curiositats increïbles i molt diverses!

Autor: Banfi, Cristina

Cristina Banfi, graduada en Ciencias Naturales por la Universita degli Studi, Milán, ha enseñado en distintas escuelas. Durante mas de veinte años, ha estado trabajando en la comunicación y la enseñanza científica a través del juego. También tiene una experiencia editorial variada tanto en los campos escolares como educativos, sobre todo para el sector de los niños y adolescentes.

Autor: Banfi, Cristina

Cristina Banfi, graduada en Ciències Naturals per la Universita degli Studi, Milan, ha ensenyat a diferents escoles. Durant més de vint anys, ha estat treballant en la comunicació i l'ensenyament científic a través del joc. També té una experiència editorial variada tant als camps escolars com educatius, sobretot per al sector dels nens i adolescents.


Otras imágenes del libro