Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'intacte: portada
  • N° páginas : 228
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación:
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'intacte TOSES, DAVID

I si Neo hagués escollit Matrix? Una visió colpidora de com de desesperançat és el cau de conill que du al País de les Meravelles.

Editorial:
Colección:
SPECULA
Materia BIC:
CIENCIA FICCIÓN
ISBN:
978-84-19415-11-0
EAN:
9788419415110
Precio:
16.83 €
Precio con IVA:
17.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Marcello Ling viu al Terraplè, el lloc on van a parar els apagats, mentre que els habitants de la Ciutat passen la major part del temps connectats a la realitat virtual idealitzada i utòpica que anomenen Món. Al Terraplè, es dedica a traficar amb uns cucs metàl·lics que ell mateix programa i que són la droga més buscada entre els pàries. El nihilisme autodestructiu del traficant canvia quan descobreix que Llàtzer, un dels seus clients, ha tornat al Món després d’haver consumit un dels seus cucs. És aleshores quan en Ling inicia una cerca per trobar el codi oblidat que va dissenyar, aferrant-se a la cosa més semblant a un bri d’esperança que hagi tingut mai.

L’intacte és també la història de l’Edgar, un imaginador d’escenes del Món que, desenganyat amb la seva tasca i amb la voluntat dictatorial col·lectiva de l’Estil —que és qui governa a la Ciutat—, prova primer d’enfrontar-s’hi i després de fugir-ne, per així deixar de ser una eina del poder.

Amb un estil cru i directe, i a mig camí de la distopia i del ciberpunk, L’intacte és una reflexió sobre la Llibertat i una metàfora de com el poder juga amb nosaltres, com si fóssim titelles que descansen en gàbies d’or. 

Autor: Toses, David

David Toses Pallarés (Amposta 1980) és llicenciat en Dret i graduat en Filosofia. Viu a Manresa, on exerceix d’advocat. L'intacte és la seva primera novel·la.


Otras imágenes del libro