Buscador de libros

Busqueda avanzada
La bossa o la vida: portada
  • N° páginas : 144
  • Medidas: 120 x 170 mm.
  • Peso: 120 gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

La bossa o la vida LLADO,SALVADOR

A 'La bossa o la vida', Salvador Lladó planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives i sortides de la crisi ecològica en què estem immersos.

Editorial:
Colección:
ASSAIG
Materias:
ECOLOGISTA;
ISBN:
978-84-16855-61-2
EAN:
9788416855612
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Ens ha tocat viure una de les èpoques més transcendents de la història de la humanitat. El nostre dia a dia ens porta a ser peons d’una partida d’escacs que enfronta el capitalisme amb tota forma de vida present al planeta. A 'La bossa o la vida', Salvador Lladó planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives de la crisi ecològica en què estem immersos. I la sortida: als de sota ens toca empoderar-nos, col·laborar i construir el futur millor que ens permetrà viure més feliços i en equilibri amb la natura.

El libro en los medios

Coronavirus i emergència climàtica

07/05/2020

L"epíleg de la segona edició de La bossa o la vida (Tigre de Paper, 2020) arriba enmig d"una crisi sanitària que evidencia un cop més les greus implicacions ecològiques del sistema capitalista.

"Difícilment som conscients de la petjada ecològica que té tot el que fem i tot el que consumim" (Tigre de Paper) Diari de Tarragona, 3 març 2020

03/03/2020

A "La bossa o la vida", Salvador Lladó planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives i sortides de la crisi ecològica en què estem immersos.

"Salvador Lladó: “Deberíamos volver a conceptos básicos: qué me da de comer y qué necesito para ser feliz” (Tigre de Paper) La Vanguardia.com, 1 març 2020

01/03/2020

"El autor del libro ‘La bossa o la vida’ expone distintas perspectivas de la crisis ecológica y preconiza poner freno a la producción y al consumo"

Autor: Lladó, Salvador

Nascut a Tarragona el 1983, actualment viu a Barcelona. És doctor en microbiologia ambiental i biotecnologia i treballa en la recerca de solucions basades en la natura per augmentar la mitigació i adaptació al canvi climàtic. És membre fundador de l’Observatori Crític del Canvi Climàtic i membre del Comitè d’Experts sobre el Canvi Climàtic, designat pel Parlament de Catalunya. També afirma haver passat per alguna reunió d’XR Barcelona, però no hi ha proves fefaents que ho confirmin.