Buscador de libros

Busqueda avanzada
La fi del control policial: portada
  • N° páginas : 280
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 380 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La fi del control policial VITALE,ALEX S.

Un llibre que busca la discussió pública en revelar els orígens contaminats de la policia moderna com una eina de control social

Editorial:
Traductor:
Lourdes Bigorra
Ilustrador:
Joan Manel Pérez
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Cuestiones de seguridad pública
Materia BIC:
Servicios de policía y seguridad
Materia BIC:
Legislación policial y procedimientos policiales
ISBN:
978-84-18705-12-0
EAN:
9788418705120
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En els últims anys s’ha vist una explosió de protestes contra la brutalitat i la repressió policials. Entre activistes, periodistes i polítics, el debat sobre com respondre i millorar l’actuació policial s’ha centrat en la responsabilitat, la diversitat, la formació i les relacions amb la comunitat. Malauradament, aquestes reformes no produiran resultats, ni soles ni combinades. Cal abordar el moll del problema: la naturalesa de la policia moderna en si mateixa. Les pràctiques de «finestres trencades», la militarització de l’aplicació de la llei i la dramàtica expansió del paper de la policia durant els darrers quaranta anys han creat un mandat per als oficials que ha de revertirse. Aquest llibre intenta provocar la discussió pública en revelar els orígens contaminats de la policia moderna com una eina de control social. Mostra com l’expansió de l’autoritat policial és incompatible amb l’empoderament de la comunitat, la justícia social, fins i tot la seguretat pública. Basant se en investigacions pioneres de tot el món i cobrint pràcticament totes les àrees en la gamma cada vegada més àmplia de la feina policial, Alex Vitale demostra com l’aplicació de la llei ha arribat a exacerbar els mateixos problemes que se suposa que ha de resoldre. En contrast, ens exposa exemples de llocs on la implantació sòlida d’alternatives policials, com la legalització, la justícia restaurativa i la reducció de danys, ha portat a reduccions en el crim, la despesa i la injustícia. La millor solució per a una mala actuació policial pot ser el seu final.

Autor: Vitale, Alex S.

Alex S. Vitale és professor de sociologia i coordinador del Projecte Control Policial i Justícia Social al Brooklyn College. Els seus escrits sobre control policial han aparegut a The New York Times, The New York Daily News, USA Today, The Nation i Vice News.


Otras imágenes del libro