Buscador de libros
Busqueda avanzada- N° páginas : 80
- Medidas: 200 x 275 mm.
- Peso: 310 gr
- Encuadernación: Rústica
La intel·ligència artificial explicada a tots els públics BELTRAN, DENISSE/FERNANDEZ ÁLVAREZ, LORE
Aquest és un llibre fonamental per a qualsevol persona que vulgui entendre com la tecnologia està modelant el nostre present i el nostre futur.
¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana
Sinopsis
Poden pensar les màquines? Existeix la intel·ligència artificial (IA)? Què és
ser intel·ligent? En aquest llibre farem un viatge per la Història des de l’Edat
del Bronze fins avui. Repassarem els diferents tipus d’IA que hi ha. Veurem
per a què es fa servir i quins dilemes ètics planteja. Acabarem responent a
moltes de les preguntes que solen sorgir en parlar de la IA. Una lectura
ideal per entendre millor com la tecnologia està modelant el present i el
futur, a través d’exemples clars i explicacions senzilles destinades a tots els
públics, sense necessitat de tenir coneixements tècnics previs.
Autor: Beltrán, Denisse
DENISSE BELTRÁN és dissenyadora gràfica i il·lustradora de la ciutat de Mèxic. La seva trajectòria s’ha centrat en la difusió cultural i cinematogràfica a través del disseny de cartells i la creació de marques. Actualment compagina la seva feina com a professora de Disseny Gràfic al Kansas City Art Institute amb la il·lustració infantil, la narrativa gràfica i la poesia visual.
Autor: Fernández Álvarez, Lorena
Lorena Fernández és enginyera informàtica, directora d’identitat digital de la Universitat de Deusto i divulgadora sobre STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics) amb perspectiva de gènere. Ha participat en nombrosos fòrums de divulgació científica per reflexionar sobre el paper de les dones a la ciència i per proposar accions que redueixin la bretxa de gènere. El 2018 va ser una de les sis convidades a la jornada "Women in Science" al Parlament Europeu.
Autor: Garaizar Sagarminaga, Pablo
Pablo Garaizar és doctor en Enginyeria Informàtica i llicenciat en Psicologia. Treballa com a professor titular a la Universitat de Deusto, amb més de 20 anys d’experiència docent impartint les assignatures de Programació, Computació d’Altes Prestacions, Hacking Ètic i Arquitectura de Sistemes al Núvol, i investigant sobre el desenvolupament del Pensament Computacional dins del Deusto LearningLab. Garaizar acumula més de 40 publicacions científiques a revistes d’alt impacte. Ha treballat a 37 projectes de recerca a convocatòries europees, estatals i regionals i és l’investigador principal en quatre projectes europeus. Ha contribuït al desenvolupament de nombroses apps educatives com ara Social Lab, Kodetu, Make World o Lempel, i és autor de jocs de taula educatius com ara Moon o Arqueras de Nand.