Buscador de libros

Busqueda avanzada
La llengua dels ocells: portada
  • N° páginas : 184
  • Medidas: 140 x 180 mm.
  • Peso: 50 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

La llengua dels ocells PARRAMON,PERE

És una història èpica i intimista on la realitat es confon amb les il·lusions, el present amb els records, la gelosia amb la lleialtat i, l’amor amb la poesia

Editorial:
Colección:
LA CAJA DE LACA
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-122814-6-0
EAN:
9788412281460
Precio:
20.19 €
Precio con IVA:
21.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Guerrer i poeta, el protagonista de La llengua dels ocells és tan destre defensant el seu senyor amb la destral com incapaç de trobar les paraules amb què descriure’n el color dels ulls. Condemnats per un jurament, el guardià pèl-roig i el seu príncep ros viatgen per les fredes solituds d’un Nord mític i potser exhaureixen la seva última oportunitat de dir-se tot allò que fins ara han callat. 

Autor: PARRAMON RUBIO, PERE

Pere Parramon, nascut a Girona l’any 1977, es declara logòfil —amant de les paraules— i iconòfag —devorador d’imatges—. En conseqüència, orienta les seves activitats professionals cap als discursos sobre les imatges. Com a docent, imparteix classes a secundària i a la universitat, alhora que ofereix freqüents cursos i conferències. Membre de l’Associació Catalana de Crítics d’Art i de la International Association of Art Critics, col·labora com a crític en diferents publicacions i treballa en els camps de la gestió artística i el comissariat d’exposicions.


Otras imágenes del libro


Recomendado por las siguientes librerías

*** ESPAI 31,