Buscador de libros

Busqueda avanzada
La nostra atenció ha estat raptada: portada
  • N° páginas : 250
  • Medidas: 120 x 170 mm.
  • Peso: 287 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La nostra atenció ha estat raptada NA PAI

La nostra atenció ha estat raptada analitza les xarxes socials que habitem: Com funcionen, com ens manipulen, i com s'aprofiten de les nostres debilitats?

Editorial:
Ilustrador:
Joan Manel Pérez
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Sociología de la familia y las relaciones sociales
Materia BIC:
Psicología social, grupal o colectiva
Materia BIC:
Redes sociales
ISBN:
978-84-16855-99-5
EAN:
9788416855995
Precio:
12.50 €
Precio con IVA:
13.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Internet ha esdevingut una extensió de les nostres ments, hi estem permanentment connectats, contínuament distrets. Les plataformes digitals canalitzen cada cop més activitats: hi estudiem, treballem o comprem tot el que necessitem, ens hi informem, socialitzem, entretenim i aparellem, ho acaparen tot. A mesura que ens rapten més i més atenció, esdevenen l'autèntica interfície a través de la qual experimentem la vida. Cada cop ens costa més trobar-nos o fer res per altres mitjans i els temps de pandèmia que vivim ho accentuen encara més. Som addictes a les xarxes socials o és simplement la nova normalitat a la qual ens hem adaptat oblidant com era la nostra vida abans?

La nostra creixent dependència del mòbil i les pantalles no es deu a una debilitat individual: ens estem enfrontant a les empreses més poderoses del planeta competint per captar la nostra atenció, el bé més escàs i valuós en l'economia que vivim.

"La nostra atenció ha estat raptada" analitza les xarxes socials que habitem: Com funcionen, com ens manipulen, com ens exploten i s'aprofiten de les nostres debilitats? Quins efectes tenen sobre la nostra psique, les nostres relacions i la nostra societat?

No es queda en la crítica, també proposa estratègies personals i polítiques per rescatar la nostra atenció i construir espais virtuals més saludables i enfocats al bé comú i no únicament al d'unes empreses ubicades a Silicon Valley.

Autor: Na Pai

Na Pai és el nom artístic d'un jove autor i investigador social. Na Pai és el coordinador i autor principal d' En defensa d'Afrodita, el llibre en català més influent pel que fa a relacions sexoafectives dels darrers anys.

Libros relacionados


Otras im�genes del libro