Buscador de libros

Busqueda avanzada
La volàtil substància de cada bell crepuscle: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 60
  • Medidas: 210 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

La volàtil substància de cada bell crepuscle GIBERT, MANEL

Una obra de poesia i fotografia de Manel Gibert formada per vint-i-cinc poemes i vint-i-cinc fotografies del mateix autor.

Editorial:
Colección:
CALAIX DE SASTRE
Materia BIC:
POESÍA
ISBN:
978-84-18865-25-1
EAN:
9788418865251
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Enmig de sensacions, idees, formes i símbols a fi de copsar realitats, el crepuscle apareix a l’horitzó de les imatges i els poemes d’aquest volum, no només significant la claror de l’alba i del vespre, sinó també trasmudat en metàfora de la fugacitat, l’etern retorn o tot allò bell i sublim. Les vint-i-cinc unitats duals que integren la col·lecció són fragments d’un diàleg apassionat entre el llenguatge fotogràfic i els versos. Així, es van succeint instants figuratius i abstractes i les corresponents reflexions al voltant d’assumptes que ens afecten com ara els sentiments, la natura, l’existència i la mateixa poesia. A més de mostrar espais lumínics i suggerir concepcions, l’autor anhela transcendir les circumstàncies concretes amb efectes visuals i retòrics que conviden l’observador-lector a resseguir les composicions per configurar el seu propi imaginari i somoure el seu enteniment.


Autor: Gibert, Manel

Manel Gibert Vallès és filòsof, docent i escriptor. Autor de Vertigen (vint-i-set contes dintre d’un laberint) (Editorial Límits) i dels reculls de poesia Pluja (Edicions del Diari d’Andorra) i, editats per Editorial Andorra, Quadern d’Arans (una suite de tankes i haikus), Blaus a la deriva, A l’ombra del solstici i Al sol que bat la penya. Ha dedicat escrits a l’artista Ángel Camino en diferents volums impresos, com ara Ceci n’est pas une cremallera i En el camí… i encara aprenc. En la faceta de fotògraf, ha exposat en mostres individuals i col·lectives i ha publicat treballs en mitjans diversos, per exemple a la revista Portella (Andorra Lletres Arts). Ha prologat, entre d’altres, el catàleg Madriu 8.8, de Jaume Riba i Àlex Tena, i el llibre Poètica de la imatge-s poètiques, de Pep Aguareles. A Anem Editors: Una illa en el cel · An Island in the Sky, de James Kirkup («James Kirkup: el poeta errant»), i Poemes de Sispony · Poeta confinat, de Nacho Mayo («Temps, pols i aire»).

Libros relacionados


Otras imágenes del libro