Buscador de libros

Busqueda avanzada
Migrants: portada
  • N° páginas : 48
  • Medidas: 230 x 290 mm.
  • Peso: 515 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Migrants ALTARRIBA,EDUARD

El meu món és una col·lecció de llibres destinats a explicar els esdeveniments actuals de la nostra societat de la manera més simple i objectiva possible.

Editorial:
Traductor:
Patricia Montalbán
Colección:
CATALAN
Materias:
EDUCACION Y ENSEÑANZA;
ISBN:
978-84-17178-58-1
EAN:
9788417178581
Precio:
12.02 €
Precio con IVA:
12.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La humanitat sempre ha estat nòmada. La vida sedentària, la fixació de fronteres i la creació de documents d’identitat per a un control de la població cada vegada més estricte són un fenomen molt recent. Tenint en compte que el món mai havia estat tan globalitzat, resulta paradoxal. L’aparició recent de moviments populistes a Occident, enfocats en el tancament de les fronteres i en rebutjar els altres, planteja seriosos interrogants sobre la nostra fraternitat, sobretot en els inicis de les grans migracions climàtiques que s’aveïnen, ja que podrien afectar-nos directament. Aquest llibre explica de forma sintètica què és la migració, quines són les seves causes i conseqüències, i quins són els aspectes humanístics i legals que la concerneixen.

Autor: Altarriba, Eduard

Eduard Altarriba. Diseñador e ilustrador ha dedicado muchos años a trabajar en el mundo de la comunicación gráfica dirigida a niños y niñas, primero desde el ámbito de las ONG y actualmente con su proyecto Alababalà, especializado en la creación de productos editoriales de no ficción para el público infantil. Vive y trabaja en Moià, cerca de Barcelona, dedicado a entender y dibujar el mundo. Mi primer libro de física cuántica, Ed. Juventud, 2017 La biblioteca abandonada, Ed. Barcanova, 2012

Libros relacionados