Buscador de libros

Busqueda avanzada
Miralls de Moscou: portada
  • N° páginas : 176
  • Medidas: 120 x 170 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Miralls de Moscou BRYANT, LOUISE

Un conjunt de vius retrats dels principals dirigents soviètics, de la mà d'una de les primeres dones corresponsals internacionals.

Editorial:
Traductor:
Àngel Ferrero
Ilustrador:
Lluís Ràfols, Oscar Edward Cesare
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Siglo xx
Materia BIC:
Biografía: histórica, política y militar
Materia BIC:
Historia de Europa
ISBN:
978-84-18705-60-1
EAN:
9788418705601
Precio:
13.94 €
Precio con IVA:
14.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Després de viure en primera persona, juntament amb John Reed, la revolució soviètica de 1917, vivència plasmada en el seu llibre Sis mesos rojos a Rússia, el 1920 la periodista Louise Bryant torna a Europa per elaborar un seguit de reportatges per a l’International News Service. Miralls de Moscou recull alguns dels articles sobre l’URSS que Bryant va escriure per a Hearst en aquesta època. Escrits amb l’estil directe, viu i humanista que caracteritza l’autora, la selecció consta de divuit retrats biogràfics de figures polítiques de l’època: dirigents soviètics, entre els quals Lenin, Trotski i Kol·lontai, o d’altres, com el patriarca Tikhon o Enver Paixà.


«En aquest llibre he intentat mostrar els dirigents de la revolució tal com són, com els he conegut a casa seva, on no penetra la resplendor vermella i on viuen com la resta d’homes». 


Autor: BRYANT, LOUISE

Louise Bryant (1885-1936) va ser una de les primeres dones en treballar com a corresponsal per a un mitjà de comunicació. Feminista radical, Bryant va arribar a treballar per a capçaleres comThe Masses o l’agència de notícies International News Agency, propietat del magnat William Randolph Hearst. Després de cobrir des de França la Primera Guerra Mundial, es va traslladar el 1917 fins a Petrograd on, juntament amb els periodistes nord-americans John Reed i Albert Rhys Williams, es va convertir en un dels testimonis d’excepció de la Revolució d’octubre. A la seva tornada als Estats Units va tes

Libros relacionados


Otras imágenes del libro