Buscador de libros

Busqueda avanzada
Món de bojos: portada
  • N° páginas : 192
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Món de bojos FRAZER-CARROLL,MICHA

'Món de bojos' és un antídot radical i optimista a la patologització, el control i la vigilància de la imaginació.

Editorial:
Traductor:
Lola Fígols Fornell
Ilustrador:
Pablo Caracol
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Sistemas y servicios de salud
Materia BIC:
Servicios de salud mental
Materia BIC:
Sociología médica
ISBN:
978-84-18705-70-0
EAN:
9788418705700
Precio:
19.13 €
Precio con IVA:
19.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La salut mental és una qüestió política, però sovint en parlem com d’un afer personal. Com està connectada l’actual crisi de salut mental amb el capitalisme, el racisme i altres temes socials? En un món diferent, com podríem transformar les maneres com pensem sobre salut mental, diagnosi i tractament?


Aquestes són algunes de les grans preguntes que es fa Micha Frazer-Carroll mentre revela com la salut mental és una qüestió política urgent que necessita una comprensió més profunda més enllà de les campanyes de sensibilització d’avui dia.


L’autora explora la història dels asils i la psiquiatria; la relació entre la justícia de la discapacitat, l’alliberament queer i la salut mental; l’art i la creativitat; les presons i l’abolició, i models alternatius de cura. Món de bojos és un antídot radical i optimista a la patologització, el control i la vigilància de la imaginació.


El libro en los medios

El trabajo en el capitalismo conduce a la locura

14/02/2024

La escritora Micha Frazer-Carroll cuestiona en esta entrevista la ortodoxia que sostiene que los problemas de salud mental derivados del trabajo deben ser tratados de forma individual. A su juicio es un fenómeno político

Autor: Frazer-Carroll, Micha

Micha Frazer-Carroll és columnista a The Independent. Anteriorment ha estat editora a gal-dem, The Guardian i Blueprint, una revista de salut mental fundada per ella mateixa. També ha escrit per Vogue, HuffPost, Huck i Dazed. Va ser nominada al premi Comment Awards’ Fresh New Voice of the Year Award, i el premi Observer/Anthony Burgess Award for Arts Criticism. Està compromesa amb el periodisme per desafiar els sistemes de poder.


Otras imágenes del libro