Buscador de libros

Busqueda avanzada
Oda els Mars: portada
  • N° páginas : 40
  • Medidas: 210 x 250 mm.
  • Peso: 280 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Oda els Mars [Próxima aparición] CARBONELL / SANDOVAL

Preciosa oda a un dels nostres recursos més importants, el mar.

Traductor:
Pau Plana Cervelló
Colección:
INFANTIL
Materia BIC:
INFANTILES, JUVENILES Y DIDÁCTICOS
ISBN:
978-84-17989-53-8
EAN:
9788417989538
Precio:
15.38 €
Precio con IVA:
16.00 €
Aparición:
25/01/2021

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

És una realitat: hem convertit els oceans i els mars en un abocador. Podria una nena parlar amb els animals marins per revertir aquesta situació? Una bella oda escrita per un dels nostres artistes més estimats, Pablo Carbonell, amb les meravelloses il·lustracions del mestre Tony Sandoval.


Autor: Carbonell, Pablo-

Va néixer a Cadis l’any 1962. Un personatge molt polifacètic que va començar col•laborant al programa televisiu «La Bola de Cristal». És dibuixant, actor, cantant (amb els «Toreros Muertos» i en solitari), director de cinema «Atún y chocolate», presentador de televisió i mus en general d’Espanya sencera. Amb «Oda els Mars» s’endinsa per primera vegada al món de la literatura infantil.

Autor: Sandoval, Tony-

Nascut l’any 1973, és un autor mexicà establert actualment a Paris. Els seus primers passos en el món del còmic varen ser a través de «Nocturno» on va destacar fins a ser el dibuixant titular. Algunes de les seves obres han estat traduïdes al castellà, «Epidemia de Melancolía», «Nocturno» (dos toms), «El Cadáver y el Sofá», encara que algunes segueixen essent inèdites. «La serpiente de agua» i «Mil Tormentas» reflecteixen la seva actual maduresa gràfica i narrativa.


Otras imágenes del libro