Buscador de libros

Busqueda avanzada
Posa't al meu lloc: portada
  • N° páginas : 40
  • Medidas: 250 x 250 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Posa't al meu lloc ISERN,SUSANNA

En Grill no ajuda als seus amics perquè creu que les coses que li demanen no són importants. No aconsegueix posar-se en el seu lloc

Editorial:
Ilustrador:
Mylène Rigaudie
Colección:
SOMOS8
Materias:
DE 4 A 8 AÑOS; MATERIAL COMPLEMENTARIO BIB.DE AULA; LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL;
ISBN:
978-84-17673-39-0
EAN:
9788417673390
Precio:
14.33 €
Precio con IVA:
14.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

L'Abella té una ala embolicada amb un fil i no pot volar, la Marieta ha perdut un dels seus piquets mentre els estenia, l'Aranya té molta seda que filar i en Centpeus necessita cent sabates per a poder sortir a caminar... Tots ells li demanen ajuda al Grill, però ell no creu que aquestes coses siguin importants. Què ocorrerà quan a ell se li trenquin les cordes del violí? L'ajudaran els seus amics? Un llibre que ens ensenya el valor de l'empatia, de la popular autora i psicòloga Susanna Isern, autora de El emocionómetro deI inspector Drilo i de Daniela pirata.

Autor: Isern, Susanna

Autora de numerosos libros infantiles. Es psicóloga y escritora, y actualmente vive en Santander. La mayoría de sus obras se comercializan a nivel internacional y pueden encontrarse en más de una docena de idiomas. Ha sido premiada con Medalla de Plata en los Moonbeam Children´s Book Awards 2013, en USA.