Buscador de libros

Busqueda avanzada
QUÈ ENS DIUEN LES PETXINES?: portada
  • N° páginas : 40
  • Medidas: 254 x 315 mm.
  • Peso: 465 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

QUÈ ENS DIUEN LES PETXINES? [Próxima aparición] PULIDO, SONIA;SCALES, HELEN

Un llibre de coneixement sobre el fascinant món dels moluscs i les bivalves i tots aquells éssers que tenen closca, il·lustrat per la il·lustradora Sonia Pulido.

Editorial:
Traductor:
Gómez Cirera, Ester
Ilustrador:
Pulido, Sonia
Colección:
IMAGINA
Materia BIC:
Álbumes ilustrados
Materia BIC:
Flora y fauna (infantil/juvenil)
Materia BIC:
MATERIAL DIDÁCTICO
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 7 años
ISBN:
978-84-128265-0-0
EAN:
9788412826500
Precio:
19.18 €
Precio con IVA:
19.95 €
Aparición:
26/08/2024

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En aquest llibre de coneixement, farcit de detalls i preciosament il·lustrat per la guardonada il·lustradora Sonia Pulido, Helen Scales ens mostra el meravellós món de les conquilles i les criatures que les habiten a través de l'art de l'observació.


Hi ha ben poquets infants que no hagin aplegat petxines a la platja i que no s'hagin preguntat per què tenen aquests colors, o d'on venen, o quant temps feia que eren allà esperant que algú les collís. "Què ens diuen les petxines?" aborda l'extraordinari món de les conquilles i les closques de tota mena de mol·luscs, caragols i bivalves.


Gràcies a les extraordinàries il·lustracions de Sonia Pulido, va apareixent pàgina rere pàgina l'exuberant i acolorida diversitat d'aquests éssers, representada amb detall i rigor.

Per la seva banda, emprant un to informal i familiar especialment dirigit a les petites ments curioses de la casa, Helen Scales exposa els secrets d'aquests éssers fascinants partint de les seves peculiaritats físiques mitjançant la fórmula de "pregunta-resposta". D'aquesta manera, el llibre descriu com els seus colors, les seves textures i les seves formes ens expliquen la seva procedència, els seus hàbits i els entorns, i convida la mainada a entendre els secrets de la natura a partir de l'observació minuciosa.


Aquest és el primer llibre de "Què ens diuen...", una col·lecció especialment dissenyada per a fomentar en la canalla l'art de l'observació de l'entorn natural i incentivar la seva sensibilitat pel medi ambient.

Autor: Pulido, Sonia

'Prestigiosa ilustradora española de reconocimiento internacional. Galardonada con el Premio Nacional de Ilustración.'

Autor: Scales, Helen

Bióloga marina, escritora y locutora británica especializada en libro de conocimiento infantil y juvenil.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro