Buscador de libros

Busqueda avanzada
Sabem com morirem: portada
  • N° páginas : 176
  • Medidas: 130 x 190 mm.
  • Peso: 202 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Sabem com morirem TAIBO II,PACO IGNACIO

Aquesta novel·la relata la història dels homes i dones que van decidir rebel·lar-se al gueto de Varsòvia i morir amb dignitat.

Editorial:
Traductor:
Oriol Valls
Colección:
NARRATIVES
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
Materia BIC:
El Holocausto
ISBN:
978-84-16855-68-1
EAN:
9788416855681
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Varsòvia era el punt de concentració dels jueus que serien deportats cap al seu destí final, el camp d’extermini de Treblinka. Enmig d’aquells dies terribles de 1943, un petit grup rebel de joves dirigit per Mordecai Anielewicz es preparava per presentar la batalla de la seva vida contra les tropes nazis que controlaven a milers el gueto on els jueus estaven amuntegats.
Aquesta és la història de subversió dels homes i dones –gairebé tots adolescents– que van decidir morir amb la dignitat dels embogits i dels valents abans que viure sense llibertat. Paco Ignacio Taibo II fa una reconstrucció precisa d'aquells fets. Amb pròleg de Xavier Antich per a l'edició catalana.

Autor: Taibo II, Paco Ignacio

Incansable activista social, historiador i autor de més de 70 obres de diferents gèneres literaris publicades en 28 països. Ha merescut nombrosos premis arreu del món. És el creador de la nova novel·la negra en espanyol amb la sèrie protagonitzada per Héctor Belascoarán. Ha estat fundador de festivals com la Setmana Negra de Gijón i l’Associació Civil de promoció de la lectura i la història Brigada para leer en libertad. Els seus llibres més recents són la trilogia Patria i Cuentos incompletos. Des de gener de 2019 és Director General del Fons de Cultura Econòmica de Mèxic.


Otras imágenes del libro