Buscador de libros

Busqueda avanzada
Segona Fundació: portada
  • N° páginas : 304
  • Medidas: 150 x 230 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

Segona Fundació ASIMOV, ISAAC

Segona Fundació conclou la primera trilogia d’aquesta lectura imprescindible de la ciència-ficció clàssica.

Editorial:
Traductor:
Octavi Gil Pujol
Ilustrador:
Guillem H. Pongiluppi
Colección:
DUNA LLIBRES
Materia BIC:
Ciencia ficción clásica
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 14 años
ISBN:
978-84-128385-0-3
EAN:
9788412838503
Precio:
23.56 €
Precio con IVA:
24.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Hari Seldon va predir la caiguda de l\'Imperi, i, per tal de restaurar la civilització en el menor temps possible, va crear dues fundacions. La primera va ser establerta a Tèrminus amb coneixement de l’Imperi. La segona, «a l\'altre extrem de la galàxia». La missió d\'aquesta segona Fundació era custodiar el coneixement de la humanitat i protegir-lo durant els segles que durarà el període de barbàrie. La finalitat del Mul, mutant que no figurava a les equacions d\'Hari Seldon i destructor de la primera Fundació, no és altra que descobrir l\'emplaçament d\'aquesta segona Fundació per destruir-la. Ho aconseguirà?

Segona Fundació conclou la primera trilogia d’aquesta lectura imprescindible de la ciència-ficció clàssica. Inspirada en la caiguda i decadència de l\'imperi romà explora la condició humana i les seves possibilitats en un futur llunyà.Autor: Asimov, Isaac

Isaac Asimov (1920-1992) va ser un escriptor i professor universitari estatunidenc d’origen rus, graduat en bioquímica. A part d’escriure obres de ciència-ficció, també va publicar-ne de misteri i fantasia, així com una abundant quantitat de textos de no-ficció i de divulgació, científica i humanista. Asimov és considerat un dels mestres de la ciència-ficció canònica i un dels seus autors més prolífics, amb prop de 100 obres de ficció publicades.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro