Buscador de libros

Busqueda avanzada
Teoria de la reproducció social: portada
  • N° páginas : 304
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 450 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Teoria de la reproducció social BHATTACHARYA,TITHI

Autores capdavanteres revelen les maneres com el treball reproductiu quotidià i generacional que es fa a llars, escoles, hospitals, etc sosté el camí cap a l'acumulació

Editorial:
Traductor:
Marta Pera
Ilustrador:
Negrescolor
Colección:
ASSAIG
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
ISBN:
978-84-16855-46-9
EAN:
9788416855469
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Aquest recull pioner explora la gran capacitat de la teoria de la reproducció social per a aprofundir la nostra comprensió de la vida quotidiana sota el capitalisme. Mentre molts marxistes s’acostumen a centrar en l’economia productiva, aquest llibre ho fa en qüestions com ara la cura dels infants i de la salut, l’educació, la vida familiar i els rols de gènere, l’ètnia i la sexualitat, tots els quals són cabdals per a entendre la relació entre explotació econòmica i opressió social. En exposar una alternativa més elaborada a la interseccionalitat, aquests assaigs aporten idees amb implicacions de gran importància estratègica per a tothom que, des de l’anticapitalisme, l’antiracisme o el feminisme, maldi per trobar una via en el món cada cop més complex en què vivim.

Autor: Bhattacharya, Tithi

Bhattacharya, Tithi

Tithi Bhattacharya és una historiadora i activista marxista que ha escrit profusament sobre gènere i islamofòbia. Ha participat en moviments per la justícia social i ha encapçalat campanyes en tres continents. És professora d’història sudasiàtica a la Universitat Purdue i autora de The Sentinels of Culture (2005). És membre del consell editorial de la International Socialist Review.

Libros relacionados