Buscador de libros

Busqueda avanzada
Teoria del gall: portada
  • N° páginas : 275
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

Teoria del gall ARITZETA,MARGARIDA

Un nou cas de la inspectora Mina Fuster en la investigació més personal i al marge dels estaments oficials

Editorial:
Colección:
LLIBRES DEL DELICTE
Materias:
NOVELA POLICIACA;
Materia BIC:
GÉNERO POLICÍACO Y DE MISTERIO
ISBN:
978-84-120625-5-7
EAN:
9788412062557
Precio:
16.83 €
Precio con IVA:
17.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La mare de la inspectora Mina Fuster ha desaparegut. Després de setmanes sense contacte amb ella, quan la inspectora descobreix que la mare fa dies que no hi és a casa pensa que es tracta d’un nou afront de la vella. Però tot sembla indicar que la desaparició no és voluntària.

Entre baralles de galls, estafadors de baixa estofa i personatges estranys, la mare de la Mina busca recuperar un passat llunyà mentre la inspectora comença a valorar un present que fins ara no ha apreciat com cal. Potser el seu futur dependrà del retorn de la mare.

Autor: Aritzeta, Margarida

Margarida Aritzeta és escriptora i professora de Teoria de la Literatura a la Universitat Rovira i Virgili. Va començar a escriure novel•la negra per amistat amb en Jaume Fuster i altres membres d’Ofèlia Dracs i va publicar tres primers títols a La Magrana: El correu de Trípoli (1990), Tie Break (1991) i El cau de llop (1992). Després ha publicat altres modalitats de novel•la d’intriga, com El verí (2002), o La maleta sarda (2010), però no és fins que l’Anna Maria Villalonga la convida a participar a Elles també maten (Llibres del Delicte 2013) que torna a sentir el cuquet d’escriure relat criminal i crea el personatge de la inspectora Mina Fuster. L’amant xinès és, doncs, la primera novel•la llarga de la inspectora i el retorn al gènere negre de la Margarida Aritzeta després de molts anys


Otras imágenes del libro