Buscador de libros

Busqueda avanzada
TOTS ELS COLORS DEL NEGRE (3ªED): portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 520
  • Medidas: 210 x 140 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

TOTS ELS COLORS DEL NEGRE (3ªED) BORRÀS I ABELLO,JORDI

Una investigació periodística urgent, necessària i d'enorme impacte que desemmascara i estableix vincles entre els moviments d'extrema dreta a Europa.

Editorial:
Colección:
PAUSA
Materia BIC:
POLÍTICA Y GOBIERNO
Edad recomendada:
EDAD/NIVEL DE INTERÉS
ISBN:
978-84-18928-27-7
EAN:
9788418928277
Precio:
21.63 €
Precio con IVA:
22.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Reconegut com un dels grans fotoperiodistes del nostre país, l’autor d’aquesta obra ha documentat com ningú l’auge de l’extrema dreta a Catalunya. La persecució dels ultres, les seves denúncies i amenaces impunes l’han empentat a ampliar el focus amb diversos viatges per Europa —Polònia, Grècia, Itàlia, Portugal, França, Alemanya…— per veure, viure i denunciar com el populisme xenòfob d’extrema dreta acumula poder arreu del continent. Què els mou, com actuen, què els uneix. Com desactivar-los. El resultat de tots aquests anys de feina i compromís és una crònica viva i vibrant, una investigació periodística de primera magnitud, un relat sense ficció esfereïdor i de lectura imprescindible per entendre l’abast del perill que tenim a sobre. Perquè l’horror no arriba mai d’un dia per l’altre. La batalla serà llarga i soferta. I també t’implica a tu.

Autor: BORRÀS i ABELLÓ, JORDI

(Gràcia, Barcelona, 1981). Gràcia – Barcelona, 1981) Fotoperiodista i il·lustrador freelance membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment col·labora, entre altres mitjans, amb El Món, El Temps, Crític i la revista basca Argia. Ha dedicat part de la seva obra professional a investigar l’extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya.


Otras imágenes del libro