Buscador de libros

Busqueda avanzada
Treball sexual contra el treball: portada
  • N° páginas : 100
  • Medidas: 120 x 170 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Treball sexual contra el treball MERTEUIL, MORGANE

Un dels millors anàlisis sobre la prostitució per Merteuil qui va ser portaveu del sindicat de prostitutes de París i és sociòloga.

Editorial:
Colección:
GENERAL
Materia BIC:
Conducta sexual
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 14 años
ISBN:
978-84-19719-03-4
EAN:
9788419719034
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Per a alguns, reconèixer el treball sexual com a treball és una mesura liberal, coherent amb la mercantilització dels cossos. Contra aquesta concepció errònia, Morgane Merteuil proposa examinar el treball sexual com una dimensió de la reproducció de la força de treball, i reconstrueix els vincles entre la producció capitalista, l'explotació del treball assalariat i l'opressió de les dones. Aquest llibre demostra que la lluita de les treballadores del sexe és una poderosa palanca per a qüestionar el treball en el seu conjunt, i que la repressió del treball sexual no és més que un instrument de la dominació de classe, la divisió internacional (racista) del treball i l'estigma de les putes que alimenta el patriarcat.


Autor: Merteuil, Morgane

Morgane Merteuil (Paris, 1986) és el pseudònim d'una antiga treballadora sexual, secretària general i portaveu del sindicat de treballadores sexuals de París STRASS del 2011 al 2016. Llicenciada en Humanitats per la Universitat de Grenoble, ha escrit Libérez le féminisme ! (L'Editeur, 2012). És una de les veus més rellevants a estudiar la qüestió del treball sexual des del feminisme socialista.


Otras imágenes del libro