Buscador de libros

Busqueda avanzada
Trets per totes bandes: portada
  • N° páginas : 254
  • Medidas: 160 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación:
Descargar Ficha Enviar Ficha

Trets per totes bandes CANAL / MARTIN

A les mans teniu un llibre que pretén aclarir l’evolució terminològica tan debatuda entre els afeccionats del gènere negre.

Editorial:
Colección:
NO FICCION
Materias:
ENSAYO;
ISBN:
978-84-17847-04-3
EAN:
9788417847043
Precio:
19.23 €
Precio con IVA:
20.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La literatura de crims, unes històries que han seguit diversos camins al llarg dels anys, ha configurat un macro gènere que inclou tota mena de subgèneres i corrents. En aquest primer volum, dedicat a l’època clàssica de la novel·la negra i policíaca —concretament des dels orígens fins a la dècada dels setanta del segle passat—, passem revista a diferents etiquetes: des de la novel·la d'enigma, els detectius de butaca, la policíaca metafísica, el cas de l’habitació tancada, el lladre de guant blanc i els genis del mal, la novel·la problema; però també la policíaca psicològica, el detectiu hard-boiled, la novel·la de delinqüents, la carcerària, la psicologia criminal i el noir, la procedimental, la novel·la d'espionatge, la novel·la crònica i el suspens i el thriller.

Autor: Jordi Canal i Artigas / Àlex Martín Escribà

, Jordi Canal i Artigas / Àlex Martín Escribà

Jordi Canal i Artigas. Bibliotecari i difusor del gènere negre i policíac. Director de la Biblioteca la Bòbila de l'Hospitalet, primera biblioteca pública del país dedicada a aquesta especialitat; és el creador del fanzine LH Confidencial i del primer club de lectura de novel·la negra a l'Estat espanyol. Àlex Martín Escribà (1974). Professor de llengua i literatura catalanes i codirector del Congrés de Novel·la i Cinema Negre a la Universitat de Salamanca. Part de la seva activitat investigadora se centra en l'estudi del gènere negre i policíac en llengua castellana i catalana.