Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ilíada: portada
  • N° páginas : 581
  • Medidas: 210 x 130 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tela
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ilíada HOMER

Aquesta nova traducció posa a l'abast del públic actual aquest magne poema, en una versió poètica i actual d'aquest clàssic indiscutible de la literatura universal.

Editorial:
Traductor:
Pau Sabaté
Colección:
BERNAT METGE UNIVERSAL
Materias:
CLASICOS GRIEGOS;
ISBN:
978-84-9859-344-0
EAN:
9788498593440
Precio:
28.37 €
Precio con IVA:
29.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El primer volum de la nova col·lecció Bernat Metge Universal és la Ilíada d'Homer, traduïda en vers per Pau Sabaté i amb pròleg del poeta Enric Casasses. La Ilíada és juntament amb l'Odissea i la Biblia, la base de la literatura i de la cultura occidentals. Composta en el si d'una tradició èpica oral per un aede d'identitat desconeguda que els antic anomenaven Homer, aquesta epopeia monumental gira al voltant d'un episodi de l'últim any de la guerra de Troia: la còlera d'Aquiles, el més cèlebre i valerós dels combatents grecs, contra Agamèmnon, el comandant de la host hel·lena, a causa de Briseida. La retirada d'Aquil·les del combat afebleix notablement l'exèrcit grec i no és fins que Pàtrocle mor a mans d'Hèctor que Aquil·les no tornarà al camp de batalla al costat dels grecs.

El libro en los medios

“A la ‘Ilíada’, els personatges es mouen per enrabiades” (Alpha) El País.cat, 23 gener 2020

23/01/2020

"El traductor fa una versió del gran clàssic d’Homer en vers 40 anys després de la darrera, en un català planer i tan sorprenent com la seva predilecció per Helena de Troia"

"Els 25 llibres de 2019" (Alpha - Bernat Metge) Ara Llegim, 28 desembre 2019

28/12/2019

Aquesta nova traducció posa a l"abast del públic actual aquest magne poema, en una versió poètica i actual d"aquest clàssic indiscutible de la literatura universal.

Descargar

Autor: HOMER

És el suposat autor de les obres literàries més antigues conegudes a Europa: els poemes orals la Ilíada i l'Odissea. També se li atribueixen un seguit d'obres menors que són conegudes com els Himnes menors. Avui, els himnes es consideren obres posteriors, però molts continuen considerant Homer com l'autor o compilador de les epopeies. S'ha especulat també que Homer fos un aede.